Dolar 34,1491
%0.04
Euro 37,9720
%0.15
Altın 2.885,210
%-0.01
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mersinli: Manisa'yı yeni dönemde yönetecek kararlılığa ve güce sahibiz

Mersinli: Manisa'yı yeni dönemde yönetecek kararlılığa ve güce sahibiz

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, partisinin şehri bu yeni dönemde yönetecek kararlılığa ve güce sahip olduğunu söyledi. Belediyecilik anlayışının, insan merkezli ve hizmet odaklı çalışması olarak açıklandığını...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 13:30
AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, partisinin şehri bu yeni dönemde yönetecek kararlılığa ve güce sahip olduğunu söyledi. Belediyecilik anlayışının, insan merkezli ve hizmet odaklı çalışması olarak açıklandığını dile getiren Mersinli, “Partimiz her zaman kendini yenileyen, sorgulayan, geliştiren şeffaf belediyecilik anlayışıyla yaşam kalitesi yüksek, uluslararası arenada öne çıkan, bölgesel ve ulusal kalkınmanın lokomotifi marka şehirleri ortaya çıkarırken diğer taraftan da sosyal belediyecilik anlayışıyla kendisini kanıtlamıştır.” dedi.

Belediyecilik alanında AK Parti’nin bir marka olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Mersinli, “Her alanda olduğu gibi bu alanda da çok iddialıdır. Bizler bağlı bulunduğumuz koltuklarda geçiciyiz. Teşkilatımızın bütün fertleri, bu bilinçle hareket etmektedir. Bizler dün neysek bugün de oyuz, yarın da. Makamların gelip geçici olduğunun farkındayız. Partimizin bütün birimlerinden, halkımızdan bizlere bu yönde bir görev verilirse ne olursa olsun seve seve yapmaya hazırız. Tarihi ve kültürel mayası güçlü olan Manisamız'ı daha modern, marka bir şehir yapmak için hep birlikte tüm gücümüzle çalışmaya hazırız.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.