Dolar 34,2261
%0.06
Euro 37,9380
%0.43
Altın 2.915,730
%-0.47
Bist-100 9.197,00
%-1.65

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Moroğlu:“Arada bu kadarcık kaldı ha gayret”  diyorlar

Moroğlu:“Arada bu kadarcık kaldı ha gayret” diyorlar

Pollmark Araştırma Şirketi'ni İzmir’de CHP ile Ak Parti arasındaki farkın yüzde 3’e düştüğünü açıklandığı anket kamuoyunda ses getirirken CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu’ndan anket sonucuna yönelik sürpriz bir çıkış geldi. Yerel seçimlere 1 yıl daha varken yayınlanan sonuçların inandırıcı olmadığını ifade eden Moroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın AK Parti İzmir İl Danışma Toplantısı’nda partilisine yaptığı konuşma ile anket sonucu arasında bir bağ olduğunun altını çizerek “Bakan diyor ki ‘Tam olarak istediğimiz yerde değiliz daha çok çalışmalıyız’ O çok çalışmayı hedef gösterdiği kendi partilisine ‘ arada bu kadarcık kaldı ha gayret’ diyorlar” dedi

  • Ege Postası
  • 25.09.2012 - 10:04

SERCAN AVCI/HABER SERİVİSİ -AK Parti Genel Merkezi'nin, Pollmark Araştırma Şirketi'ne yaptırdığı ve CHP'nin 43.5, AK Parti'nin ise yüzde 40 çıktığı anket, kent siyasetinde geniş yankı bulurken CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu’ndan anket sonucuna yönelik sürpriz bir çıkış geldi. Moroğlu, Ege TV’de katıldığı programda anketin ve sonucunun Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Ak Parti İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşma ile arasında bir bağ olduğunu söyledi.

“ANKET ÇIKTI SİYASET YAPMA TARZI DEĞİŞTİ”

Anketlerin siyasetçiler ve vatandaş üzerinde olumsuz etkisinin olduğunu altını çizen Moroğlu, ‘Silah icat oldu mertlik bozuldu diye bir laf var ya bu anketler icat oldu siyasetçilerin çalışma tarzı da değişti, siyaset yapma biçimi de değişti.Anket açıklanıyor. Kim kazanacak AKP ya da CHP. Vatandaş ta  ‘bende oraya gideyim de nasıl olsa kazanacaklar’ diyor. İnsanların özgürlüğünü engelliyorsun bu anketler ile… Asıl kendine ve memleketine kötülük ediyorsun. Neden'Yapman gereken işlerde rehavete düşersin.Ya da ben bu işi yapamam dersin”dedi.

Anketlerin ister politikacı olsun ister işletmeci olsun yol gösterici özelliliği olması gerektiğinin belirten Moroğlu, Ama ben ne yapacağımı ölçtüm bana şunu yapın dediler mi dediler mi bu halka ilan edilmez. Ettiğin zaman yönlendirici yanıltıcı olursun.Anketlerin inandırıcı olduğunu düşünmüyorum” dedi.

‘HA GAYRET’ DİYORLAR

Yerel seçimlere 1 yıl daha varken yayınlanan sonuçların inandırıcı olmadığını ifade eden Moroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın AK Parti İzmir İl Danışma Toplantısı’nda partilisine yaptığı konuşma ile anket sonucu arasında bir bağ olduğunun altını çizerek “ Benim bildiğim kadarıyla bu anket çok önceden yapılan ve genel seçimler için yapılmış bir anket. Bir bakanın danışma kurulunda yaptığı açıklamalar ile uyum gösteriyor.  Bakan diyor ki “Tam olarak istediğimiz yerde değiliz daha çok çalışmalıyız.” O çok çalışmayı hedef gösterdiği kendi partilisine böylece ‘ arada bu kadarcık kaldı ha gayret’ diyorlar” dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.