Dolar 34,2271
%0.06
Euro 37,9233
%0.39
Altın 2.921,960
%-0.26
Bist-100 9.236,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muğla'da kadın girişimciler sertifikaları aldı

Muğla'da kadın girişimciler sertifikaları aldı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Kadın Girişimciler Kurulu (KAGİK) tarafından düzenlenen 'KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitim' kursunu başarı ile tamamlayan 30 kadın, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.MUTSO toplantı salonundaki...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 17:34
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Kadın Girişimciler Kurulu (KAGİK) tarafından düzenlenen 'KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitim' kursunu başarı ile tamamlayan 30 kadın, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

MUTSO toplantı salonundaki törene KOSGEB Müdürü Uygar köse, MUTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Dişçigil, KAGİK Başkan Sultan Yılmaz ve kursiyerler katıldı. MUTSO Başkan Yardımcısı Dişçigil yaptığı konuşmada, "Projenin amacı, yeni kurulan bir işletmenin ayakta duruncaya kadar KOSGEB tarafından desteklenmesidir. Bugüne kadar Muğla'da çok sayıda işletmeye destek olunarak girişimciler kendi işlerini kurdu. MUTSO olarak bu girişimcilerimize her zaman destek olmaya hazırız. Uygulamalı girişimcilik eğitimi alarak işletmesini kuran girişimcilerimize 30 bin TL'ye kadar geri ödemesiz, 70 bin TL'ye kadar da geri ödemeli bir destek sağlanmıştır. Ayrıca işletmesini kurup girişimcilik desteğinden yararlanan girişimcilerimiz aynı anda KOSGEB'in diğer destek programlarından da yararlanabilmektedir." dedi.

KOSGEB Müdürü Köse ise KOSGEB'in her zaman küçük ölçekli işletmelerin yanında olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.