Dolar 34,1101
%0
Euro 38,1788
%0.03
Altın 2.915,370
%0.03
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muğla'daki silahlı gaspçılar yakalandı

Muğla'daki silahlı gaspçılar yakalandı

Muğla'da önceden belirledikleri evlere girerek silah zoruyla gasp yapmaya çalışan üç kişiden ikisi, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Adana'dan gelen Ü.K. (38) isimli şüpheli, öğle saatlerinde Emirbeyazıt Mahallesi'nde...

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 16:39
Muğla'da önceden belirledikleri evlere girerek silah zoruyla gasp yapmaya çalışan üç kişiden ikisi, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Adana'dan gelen Ü.K. (38) isimli şüpheli, öğle saatlerinde Emirbeyazıt Mahallesi'nde yaşlı bir kadının evine girerek, silah zoruyla gasp yapmaya çalıştı. Kadının bağırması üzerine apartman sahipleri, durumu 155 Polis İmdat'a bildirdi. Vatandaşların, kaçan zanlının beyaz gömlekli, mavi kot pantolonlu, siyah şapkalı ve silahlı olduğu şeklinde eşkal vermesinin ardından polis ekipleri, çevrede aramaya başladı. Şüphelinin, Atatürk Bulvarı yanındaki bir marketin önünden otogara doğru hareket halinde olduğu tespit edildi. Ekipleri farkeden şüpheli, polisin müdahalesi olmadan kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucunda Ü.K., başka bir alışveriş merkezinin önünde yakalanarak gözaltına alındı. Polisin soruşturmayı derinleştirmesi üzerine Ü.K.'nin, silahla B.D. ve Ş.D. isimli kadınları da evlerinde gasp etmeye çalıştığı ortaya çıktı. Zanlıya yardım ettiği öne sürülen N.T. (45) de yakalanırken firarda olan K.K.'nin (33) arandığı belirtildi.

Olayda Ü.K.'nin elinde olduğu söyleyen tabancanın, firari K.K.’de olduğu tahmin ediliyor. K.K. isimli şüphelinin yaralama ve mala zarar verme suçlarından arandığı, Ü.K.’ninse çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkası olduğu öğrenildi. İki zanlı gasp, konut ihlali ve silahla tehdit suçlamalarıyla Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.