Dolar 34,1990
%0.05
Euro 37,9258
%-0.44
Altın 2.913,640
%0.61
Bist-100 9.618,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mutluluklarına ortak oldu

Mutluluklarına ortak oldu

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, Esendere’de işyeri açan görme engelli Şeniz Tüylek’i yalnız bırakmadı. Eşi Fatih Tüylek ile birlikte kafeterya açan Tüylek’in işyeri açılışına dostları ve Yelekli katıldı.

  • Ege Postası
  • 22.11.2013 - 11:28
İZMİR- Esendere’de Smyrna Kafe’yi açan görme engelli Şeniz Tüylek , mahallede ailelerin ve gençlerin oturabileceği bir ortam oluşturduklarını kaydederek, “Bizi bugün yanlı bırakmayan tüm engellilerin uğuru sevgili Uğur Yelekli’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Tüylek, Yelekli’nin hayatlarına büyük bir güç kattığının altını çizerek, “Uğur bey, bu kentte hepimizin eli, kolu, kulağı, gözü oldu. Benim hayatımın çok önemli dönemeçlerinde bana hep desteği oldu. Eşimle de tanıştıktan sonra yine ciddi desteklerini gördüm. Bugün burada işyerimize gelip kurdelemizi kesmeleri de bizim için bir onudur” diye konuştu.
Yelekli de, Tüylek çiftine iş hayatında başarılar dileyerek, “Şeniz ve Fatih gerçekten yaşama sevinci ve üretkenlikleriyle örnek insanlar. Bu işyerini açmaları da Esendere’ye hem işe ihtiyacı olan birkaç insana katkı sunacaktır. Onlara bu iş hayatlarında da başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.