Dolar 34,2648
%0.07
Euro 37,6081
%-0.06
Altın 2.915,530
%-0.21
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere’de Bayramlaşmaya devam

Narlıdere’de Bayramlaşmaya devam

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, bayramlaşma programına devam ediyor. Sırasıyla Narlıdere Belediyesi Garaj ve Atölyeler, CHP Narlıdere ilçe teşkilatı ve ardından Narlıdere’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 26.10.2012 - 11:25

İZMİR -Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, bayramlaşma programına devam ediyor. Sırasıyla Narlıdere Belediyesi Garaj ve Atölyeler, CHP Narlıdere ilçe teşkilatı ve ardından Narlıdere’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

 Cumhuriyet Kortejine çağrı

Narlıdere Belediyesi Garaj ve Atölye çalışanları tarafından düzenlenen bayramlaşma programına Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Belediye-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Mutoğlu katıldı. Günün 2.nci programı olan Narlıdere İlçe teşkilat başkanı Asker Güneş, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Celal Yıldız , CHP eski İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır  ve CHP Narlıdere ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Başkan Batur özellikle yaklaşan Cumhuriyet bayramı kutlamalarının önemine dikkat çekerek “ 29 Ekim günü Narlıdere’yi hep beraber bir şölen alanına çevireceğiz.  Bugünün gençleri ve çocuklarımıza, Büyük önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyetin önemini ve coşkusunu en iyi şekilde aktarmak bizim en önemli görevimizdir. Bu görevi layığı ile yerine getirmek için 29 Ekim günü saat:19.00’da Güzel Sanatlar Fakültesi önünden başlayacak olan Cumhuriyet kortejine tüm Narlıderelileri davet ediyorum” dedi.

Son olarak sivil toplum kuruluş temsilcileri ile Narlıdere Belediyesi meclis salonunda bir araya gelen Başkan Batur, 29 Ekim günü gerçekleştirilecek olan kutlamalara tüm kuruluşların katılmasının önemini ifade etti.

 İşte Geleceğimiz Bu Güzel Çocuklar

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Güngören Caddesi ve Mithatpaşa caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafı tek tek dolaşarak Kurban Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutladı. Yol boyunca etrafını saran ve bayramlaşan çocuklara harçlıklarını veren Başkan Batur ‘işte geleceğimiz bu güzel çocuklar. Onlara bayramların birleştirici, bir araya getirici özelliklerini anlatırken özellikle Cumhuriyetin kazanımlarını çok iyi bir şekilde anlamalarını, sahip çıkmalarını sağlamalıyız’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.