Dolar 34,2030
%0.06
Euro 38,0264
%-0.18
Altın 2.908,930
%0.45
Bist-100 9.599,00
%-0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrenci ve polisler 'İlk Adımda Dost Eli' projesiyle dost oluyor

Öğrenci ve polisler 'İlk Adımda Dost Eli' projesiyle dost oluyor

Erzurum Atatürk Üniversitesi'ni kazanan 12 bin dolayında öğrencinin kayıt işlemleri devam ederken Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri kampus içerisinde danışma ofisi kurdu.    Türkiye'nin...

  • Ege Postası
  • 05.09.2013 - 11:30
Erzurum Atatürk Üniversitesi'ni kazanan 12 bin dolayında öğrencinin kayıt işlemleri devam ederken Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri kampus içerisinde danışma ofisi kurdu.

    Türkiye'nin dört bir yanından gelen çok sayıda öğrencinin zorluk yaşamaması için havalimanı, otobüs terminali, Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi'nde danışma ofisleri kurduklarını belirten yetkililer, "Terminal ve havalimanında ekiplerimiz mevcut. Öğrencilerimizin zorluk yaşamaması için minibüslerimiz onları kazandıkları üniversiteye kadar götürüyor. Polislerimiz öğrenci ve velilerine; su, kek, meyve suyu, not defteri ve kalem gibi ikram ile hediyeler veriyor. 'İlk Adımda Dost Eli' projesiyle yola çıktık. Öğrencilerimizden geriye dönüş bekliyoruz. Sürekli onların yanında olduğumuzu vurguluyoruz." diye konuştu.

    Toplum Destekli ve Terörle Mücadele şube yetkilileri tarafından öğrencilere dağıtılan broşürlerde kayıt tarihleri, ders işlemleri, kampus krokisi bilgilerinin yanı sıra çeşitli mesajlar veriliyor. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan öğrencilerden İbrahim Halil Ekmekçi, "Abim ile kayıt yapmaya geldim. Sağolsun polis abilerimiz bizi otogardan aldılar. Kaydımı da başarıyla yaptım. Çok mutluyum." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.