Dolar 34,2526
%0.32
Euro 37,7914
%0.05
Altın 2.929,100
%0.45
Bist-100 8.892,00
%-0.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Orhangazi Emniyet Müdürlüğü'ne 7 yeni araç takviyesi yapıldı

Orhangazi Emniyet Müdürlüğü'ne 7 yeni araç takviyesi yapıldı

Bursa Orhangazi Emniyet Müdürlüğü bünyesine alınan 7 yeni araç için Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nda teslim töreni düzenlendi. Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’nın yanı sıra, araç alımına katkı sağlayan sanayici ve...

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 18:37
Bursa Orhangazi Emniyet Müdürlüğü bünyesine alınan 7 yeni araç için Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nda teslim töreni düzenlendi.

Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’nın yanı sıra, araç alımına katkı sağlayan sanayici ve işadamlarının katıldığı törende 1 otomobil, 4 hafif ticari ve 2 de motosiklet olmak üzere toplam 7 araç teslimi yapıldı.

Törende konuşan Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Türk polisinin donanım ve teçhizat bakımından olduğu gibi aldığı eğitimlerle de ülke güvenliği için en önemli unsur olmaya devam ediyor.

Orhangazi Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, "Emniyet Müdürlüğü olarak hem teknolojiye ayak uydurup hem de personelimizin eğitimi konusunda çalışmalar yapıyoruz." dedi.

Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise Orhangazi gibi bir yerde 7 aracın emniyet müdürlüğüne tek kalemde teslim edilmesinin çok önemli olduğunu belirtti.

Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer de bir kentin huzuru ve güvenliğinden sorumlu olan polisin eğitim noktasında olduğu gibi cihaz ve teçhizat noktasında da gelişmiş olması gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından protokol mensupları tarafından araçların alımına maddi kaynak sağlayan sanayi kuruluşları, iş adamları ve ticaret erbabına plaket ve hediyeler takdim edildi. Daha sonra kokteyl sunumunun yapıldığı tören, araçların teslimi ve kurban kesimi ile sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.