Dolar 34,2750
%0.1
Euro 37,6855
%0.23
Altın 2.915,520
%0.2
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özel Nilüfer Safvet Koleji Yenişehir’de irtibat bürosu açtı

Özel Nilüfer Safvet Koleji Yenişehir’de irtibat bürosu açtı

Özel Nilüfer Safvet Koleji, kayıt çalışmalarının koordinasyonunu sağlamak için Yenişehir’de kayıt irtibat bürosu açtı. Nisan ve Mayıs ayı süresince hizmet verecek büronun açılışını, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 16:42
Özel Nilüfer Safvet Koleji, kayıt çalışmalarının koordinasyonunu sağlamak için Yenişehir’de kayıt irtibat bürosu açtı.

Nisan ve Mayıs ayı süresince hizmet verecek büronun açılışını, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, İlçe Gıda Tarım Müdürü Ömer Şimşek yaptı. Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, “Nilüfer Eğitim Kurumları'nın burada irtibat bürosu açması, buradaki potansiyeli gördüklerinin delilidir. Ben kendilerine yeni kayıt döneminde başarılar diliyorum.” dedi.

Özel Nilüfer Safvet Koleji Okul Müdürü İsmail Göbül de şunları kaydetti: “Özel Nilüfer Eğitim Kurumları olarak, Yenişehir'de yeni velilere ulaşabilmek için böyle bir irtibat bürosu açalım istedik. İrtibat büromuz bugünden itibaren hafta içi ve cumartesi günleri saat 9.00 18.00 saatleri arasında açık olacaktır. Kayıt büromuzda, Yenişehirliler, Özel Nilüfer Eğitim Kurumları ile ilgili bilgileri yüz yüze görüşerek alabilecekler.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.