Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polat muhtarlarla buluşuyor

Polat muhtarlarla buluşuyor

İzmir'in kalbi Konak'ın en çok konuşulan Başkan Aday Adayı Celaleddin Polat, mahalle mahalle gezerek muhtarlar ve vatandaşlarla buluşuyor. Konaklı muhtarlar ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılanan Polat, hem onların dertlerini dinliyor hem de projelerini anlatıyor. Polat mahalle gezilerini sürdürüyor

  • Ege Postası
  • 21.12.2018 - 18:26

113 mahallesi ve muhtarlığı bulunan Konak’ın mümkün olduğunca çok muhtarlığına ulaşmaya ve şikayetlerini dinlemeye çalışan Konak Aday Adayı Celaleddin Polat, bu gezileri sırasında mahalle sakinleri ile de görüşme fırsatı yakaladı. Polat “Türkiye’nin kalbi İzmir, İzmir’ in kalbi de Konak’tır. Konak’ın sorunlarını çözmek için de mahallelerimizin sorunlarına çözüm olmamız gereklidir. Herhangi bir ödenekleri ve bütçeleri olmadan, mahallelerin şikayetlerini dinleyerek çözüm yöntemleri bulmaya çalışan muhtarlarımıza belediyeler olarak gereken tüm desteğin sunulması gereklidir. Biz bunun için son derece donanımlı bir ekip kurduk ve neler yapacağımız ile ilgili olarak muhtarlarımıza ön bilgi veriyoruz…” diye konuştu.

Belediye başkanlarının en büyük temsilcilerinin muhtarlar olduğunu belirten Celaleddin Polat; “Vatandaş ile aramızda bir köprü vazifesi gören muhtarların, yönetime ortak edilmesi ve alınacak tüm kararların birlik ve bütünlük içerisinde alınması gerekmektedir. Bu bakımdan Mahalle Meclisleri’nin çok daha aktif bir konuma getirilmesi, söz ve yetki haklarının vatandaşlara geri verilmesinin son derece önemli olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Aday adaylığı sürecinde gösterdikleri sıcak ilgi ve destekten ötürü muhtarlara ve mahalle sakinlerine çok teşekkür ettiğini belirten Celaleddin Polat, mahalle gezilerine devam edeceğini ve halka dokunmaya devam edeceğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.