Dolar 34,2680
%0.08
Euro 37,6435
%0.03
Altın 2.907,000
%-0.5
Bist-100 9.030,00
%-0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polis memurunu tabancayla yaralayan iki kişi yakalandı

Polis memurunu tabancayla yaralayan iki kişi yakalandı

Kayseri'de, Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru M.A.'yı tabanca kafasından ağır yaraladığı ileri sürülen Y.R.Ö. (25) ile F.A. (31) adlı iki kişi yakalanarak gözaltına alındı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nden...

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 14:51
Kayseri'de, Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru M.A.'yı tabanca kafasından ağır yaraladığı ileri sürülen Y.R.Ö. (25) ile F.A. (31) adlı iki kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kayseri Malatya karayolu üzerindeki Gökkent Mahallesi Nalçik Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan M.A.'nın, bayram tatili için geldiği Kayseri'de uğradığı silahlı saldırı ile ilgili iki kişinin yakalandığını duyurdu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin elde ettiği bilgiler ışığından, Ankara Emniyet Müdürlüğü ile yapılan işbirliği sonucu şahısların Gölbaşı ilçesinde yakalandıkları belirtildi.

Yakalanan zanlıların gözaltında verdikleri ilk ifadede olayı terör ya da siyasi bir amaç için değil şahsi sebeplerden dolayı gerçekleştirdikleri anlaşıldığı bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.