Dolar 34,2680
%0.08
Euro 37,6435
%0.03
Altın 2.907,000
%-0.5
Bist-100 9.030,00
%-0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bursa Barosu Başkanı Demiröz: Bu dava trajikomiktir

Bursa Barosu Başkanı Demiröz: Bu dava trajikomiktir

Bursa Barosu Başkanı Ekrem Demiröz, Ergenekon davası için ‘trajikomik’ nitelendirmesinde bulundu. Baroda basın toplantısı düzenleyen Demiröz, Ergenekon davasında 23 dosyanın birleştirildiğini ve iddianamenin 60 milyon sayfaya ulaştığının...

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 14:48
Bursa Barosu Başkanı Ekrem Demiröz, Ergenekon davası için ‘trajikomik’ nitelendirmesinde bulundu.
Baroda basın toplantısı düzenleyen Demiröz, Ergenekon davasında 23 dosyanın birleştirildiğini ve iddianamenin 60 milyon sayfaya ulaştığının iddia edildiğini savundu.

"Birbirini tanımayan insanlardan daha çok birbirine yabancı olanların var olduğu, hatta birbirine düşmanlıkları her yönüyle bilinen insanların oluşturduğu bir garip örgüt davası" diyen Demiröz, şunları kaydetti: "Kuşkusuz ki cezaları dağıtmak kolaydır. Asıl olan ise yargılamanın adil olup olmadığıdır. Yaşadığımız süreç yargılamanın adaletli yapılmadığını ve verilen cezaların da adil olmadığını gösteriyor. Bütün bunlar kararı veren mahkemenin yalnızca yetkisin değil, amacının da özel olduğunu gösteriyor. Birbiriyle bağlantısız tüm bu insanlar anayasal düzeni değiştirmek için terör örgütü kurdukları iddiasını komik, verilen cezaları da trajik buluyoruz. Bu nedenle bu dava trajikomiktir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.