Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Posco Assan TST'de ilk üretim heyecanı

Posco Assan TST'de ilk üretim heyecanı

Dünyanın en büyük dördüncü çelik üreticisi Güney Koreli Posco, Daewoo International ve Kibar Holding ortaklığı ile kurulan Posco Assan TST Çelik Sanayi A.Ş.’de ilk üretim heyecanı yaşanıyor. İlk üretimini gerçekleştiren şirket, müşterilerinin...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 11:50
Dünyanın en büyük dördüncü çelik üreticisi Güney Koreli Posco, Daewoo International ve Kibar Holding ortaklığı ile kurulan Posco Assan TST Çelik Sanayi A.Ş.’de ilk üretim heyecanı yaşanıyor. İlk üretimini gerçekleştiren şirket, müşterilerinin taleplerini karşılamaya hazırlanıyor. Konu ile ilgili şirket çalışanlarını bilgilendiren CEO Jong Won Kwon, "Kısa dönemde göstermiş olduğunuz üstün çabalardan dolayı sizlerle gurur duyuyorum. İlk üretimimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde müşterilerimizin taleplerini de karşılamaya başlayacağız." dedi.

Jong Won Kwon, "1 Temmuz 2013 tarihi itibari ile ilk üretimimizi gerçekleştirdik. Üretim kalite sonuçlarımız olağanüstü. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz üstün çabalarınızdan dolayı sizleri kutluyor ve sizlerle gurur duyuyorum. Posco Assan TST olarak müşterilerimiz bizim birinci önceliğimiz, yatırımda gösterdiğiniz üstün başarıyı şimdi müşterilerimiz için en kaliteli ürünleri üretmek için göstereceğinizden eminim. İlk etapta 200 bin ton paslanmaz çelik üretiminin yapılacağı şirketimizde bundan sonraki hedefimiz ise kapasitemizi 400 bin tona çıkarmak olacaktır.” dedi. İş sağlığı ve güvenliği açısından takım çalışmasının önemine de değinen Kwon, “İş güvenliği şirketimizin önceliklerindendir. Üretimin her sürecinde iş güvenliğine dikkat etmeliyiz. Yalnızca kendimizin güvenliğine değil, birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın güvenliğine de azami önem vermeliyiz. Bu da ancak takım çalışması ile mümkün olabilir, biz burada birbirimize emanetiz." diyerek iş güvenliğine vurgu yaptı. Kwon konuşmasını, "Asya’dan Avrupa’ya Uzanan Paslanmaz Dostluk…’ sloganıyla çıktığımız bu yolda hep birlikte çok daha büyük başarılara imza atacağız. Posco Assan TST denildiğinde tüm paydaşlarımızın aklına güven, kalite ve inovasyon gelecek. Bu şirket; çalışanları, müşterileri ve tedarikçileri ile beraber büyüyecek." diyerek tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.