Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pursaklar’da Ramazan denetimleri

Pursaklar’da Ramazan denetimleri

Ankara Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halkın sağlıklı ve güvenli gıda tüketmesi için Ramazan öncesi denetimleri artırdı. Ankara Fırıncılar Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından belirlenen fiyat ve gramajlara göre ilçe...

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 09:44
Ankara Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halkın sağlıklı ve güvenli gıda tüketmesi için Ramazan öncesi denetimleri artırdı.

Ankara Fırıncılar Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından belirlenen fiyat ve gramajlara göre ilçe sınırlarında bulunan fırın ve pastane gibi çok sayıda imalathanenin denetimi yapıldı.
Ekipler yaptıkları denetimlerde Odaların belirlemiş olduğu fiyat, gramaj ve hijyen kurallarını dikkate alıyor. Yapılan denetimlerinde; genel temizlik, üretim izni, ruhsat, gramaj, etiket ve personel kılık kıyafetleri konularına dikkat edildi. Zabıta ekipleri ve gıda mühendislerinin yer aldığı denetim ekipleri, ambalaj içerisindeki ürünleri, pidelerin gramajını, imalat yerlerinin ve çalışanların hijyen kurallarına uyup uymadığını yerinde denetliyor. Yapılan denetimler sonucu herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken, bazı eksikliklerin giderilmesi için işletmecilere gerekli uyarılar yapıldı.

ÇETİN: SAĞLIK BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR

Denetimlerle ilgili açıklama yapan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Hemşerilerimizin sağlığı ve güvenliği bizim için önceliklidir. Hemşerilerimizin güvenli ve sağlıklı bir şekilde gıda tüketebilmesi için, ilçemizdeki imalat ve satış yerleri düzenli aralıklarla denetlenmektedir. Bu denetimler sıkı bir şekilde devam edecektir. Yapmış olduğumuz denetimlerde esnafımızın çalışma koşulları bizleri memnun etti. Hemşerilerimizden alışveriş yaparken karşılaştıkları olumsuzlukları 527 65 90 numaralı telefondan bizlere bildirmelerini rica ediyoruz.”dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.