Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehit ailesinden demokratikleşme paketine destek

Şehit ailesinden demokratikleşme paketine destek

Aksaraylı şehit Süleyman Duru'nun anne ve babası, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan paketi desteklediklerini söyledi.1991 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen Süleyman Duru’nun...

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 13:28
Aksaraylı şehit Süleyman Duru'nun anne ve babası, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan paketi desteklediklerini söyledi.

1991 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen Süleyman Duru’nun babası Rafet Duru, “Ben bir şehit babası olarak Başbakan'ın bütün görüşlerini onaylıyorum, destekliyorum. Bir an önce yürürlüğe girmesini de bekliyorum. Ben acıyı çektim, başkaları çekmesin, memleketin milletin gerçek selameti için bu süreç şart. 35 senedir anlaşılmayan, bundan sonra anlaşılır m? Bunlar son olur m? Yeter artık yahu. Şu Aksaray’a 125 tane şehit var. Benim çocuğum üniversite mezunuydu. Sabahleyin dönüyordu, bir günü vardı. Bu işler olmasaydı benim çocuğum şehit olmazdı. Bundan sonra olmasın kuzum." şeklinde konuştu.

Şehit annesi Dilber Duru, “Allah sizleri de Başbakanımızı da başımızdan eksik etmesin. Allahım kurban olduğum Allahım işini gücünü rast getirsin. O durdurdu dünyayı. Şu anarşistleri kapatalı, durduralı şu televizyonu rahat açıyoruz, dinliyoruz, oturuyoruz. Önceden televizyonu açamıyorduk. Gö yaşı ile açıyordum ben. O gelen şehit çocuklara benim çocuğum gibi yanıyordum, onlar geldikçe. Halen içim yanıyor ama şehitlikle teselli buluyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.