Dolar 34,2584
%0.05
Euro 37,6028
%-0.07
Altın 2.909,680
%-0.41
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu'ndan 'örnek belediye' sözü

Selvitopu'ndan "örnek belediye" sözü

CHP'nin Karabağlar belediye meclis üyesi adayları tanışma toplantısında bir araya geldiler. Üçyol'da gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda meclis üyesi adayları tek tek isimleri okunarak partililere tanıştırıldı. CHP Karabağlar belediye başkan adayı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz'un da katıldığı toplantıda seçim çalışma programı masaya yatırıldı ve görev dağılımı yapıldı.

  • Ege Postası
  • 22.02.2014 - 16:43
İZMİR- Toplantıda konuşan Selvitopu kapalı kapılar ardında belediyeyi yönetmeyeceklerini, kapıların herkese açık olacağını ifade ederken gerçekleştirecekleri sosyal projelerle de örnek belediye olacaklarını söyledi. Toplantının ardından Selvitopu meclis üyesi adayları ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
 
Adaylığının açıklanmasının ardından Karabağlar'da büyük bir sevinç ve coşkuyla karşılanan CHP Karabağlar belediye başkan adayı Harita Mühendisi Muhittin Selvitopu, partisinin meclis üyesi adaylarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Selvitopu aday belirleme sürecinin geride kaldığını ve tüm partililerin birlik ve beraberlik içinde artık seçime odaklanması gerektiği mesajını verdi. Karabağlar'da toplumun tümünü kucaklayıcı sosyal projeleri hayata geçireceklerini ve örnek bir belediye olacaklarını savunan Muhittin Selvitopu şöyle konuştu:
 
"Kapalı kapılar ardında belediyeyi yönetmeyeceğiz. Kapılar herkese açık olacak. Katılımcılığı lafta değil özde sağlayacağız. Kentsel yaşam standartlarını artıracağız. Çocuklara, gençlere, yaşlılara, engellilere kısacası tüm vatandaşlarımıza yönelik hazırladığımız projelerimizi hayata geçirerek sosyal fayda sağlayacağız. Çünkü bunlar sosyal belediyeciliğin temel ilkeleri. Yolu, parkı, kaldırımı her zaman yaparsınız. Ancak biz hiçbir zaman sosyal sorumluluğumuzu unutmayacağız. Karabağlar halkının daha iyi yaşam standartlarına kavuşması doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Örnek bir belediye olacağız."
 
Rant çevreleri hep şikayetçi
Başkan adayı Muhittin Selvitopu önümüzdeki yerel seçiminin önemine de değindi ve "Cumhuriyetin temel felsefesini yerle bir etmeye çalışan iktidara bir şamar atmalıyız, bir ders vermeliyiz" diyerek de yol arkadaşlarına çağrıda bulundu. İzmir'in köy kaldığı iddialarına ve eleştirilerine de yanıt veren Selvitopu bundan şikayetçi olanların rant çevreleri  olduğunu savundu. "Biz İzmir'in köy kalmasından memnunuz" açıklamasında bulunan Muhittin Selvitopu şu değerlendirmelerde bulundu: 

"Hepimiz seçime motive olmalıyız. Bir oy bir oydur. Bir oyu küçümsemeyeceğiz. Cumhuriyetin temel felsefesini yerle bir etmeye çalışan iktidara bir şamar atmalıyız, bir ders vermeliyiz bu seçimde. Hepimizin görevi bu olmalı. Ne yazık ki İzmir'i köy kalmakla suçlayanlar var. Bir başka deyişle, İzmir'in köylükten kurtulup ranta dönüşen bir kent olmasını isteyenler var. İzmir'i köyden kurtarıp binalar dikecekler. Şikayetçi olanlar rant çevreleridir. Bu açıdan baktığınızda biz İzmir'in köy kalmasından memnunuz. Onların bu anlayışını kıracağız ve halkımıza bunları anlatacağız."

Toplantıda konuşan CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ise önümüzdeki seçimde oy oranlarını ciddi bir biçimde artırıp en az 28 meclis üyesi çıkaracaklarını söyledi.
Bahçelievler esnafını ziyaret ettiler

Kahvaltılı toplantının ardından Muhittin Selvitopu,  meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyeleri ile bir grup partiliyle birlikte Bahçelievler esnafını ziyaret etti. Ziyaretlerde bazı vatandaşların bugüne kadar başka siyasi partilere oy verdiklerini ancak bu seçimde tercihlerinin CHP olacağını ifade etmeleri dikkat çekti. CHP'lilere yoğun ilgi gösteren Bahçelievler esnafı,  işlerin bitme noktasına geldiğinden yakınarak hükümetin bu seçimlerde uyarılmasına ihtiyaç olduğunu dile getirdiler. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.