Dolar 34,2282
%0.06
Euro 37,9164
%0.38
Altın 2.917,550
%-0.41
Bist-100 9.190,00
%-1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül: “Kocaoğlu, TOKİ’ye dua etsin”

Şengül: “Kocaoğlu, TOKİ’ye dua etsin”

AK Parti İzmir milletvekili Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun “TOKİ ile ortaklık yaptığıma pişmanım” açıklamasına sert tepki göstererek, “Sayın Kocaoğlu yatsın kalksın TOKİ’ye dua etsin. TOKİ olmasaydı, Kadifekale’de kentsel dönüşüme başlanılamazdı” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 25.09.2012 - 10:17

TOKİ’nin Kentsel dönüşümde yaptıklarının tüm Türkiye tarafından takdir kazandığını kaydeden Şengül, şöyle konuştu:

“Sayın Kocaoğlu madem TOKİ ile ortaklığa pişman, o zaman neden Uzundere'deki konutlarda belediyeye ayrılan yerlerin dışında kalan evleri de ald? Çünkü TOKİ, onların Buca’da kentsel dönüşüm için yapmış olduğu evleri tam yarı değerine mal etti. Siz hem TOKİ'ye laf söyleyeceksiniz hem de TOKİ’den ucuza aldığınız evlerden kar edip vatandaşa satacaksınız. Böyle şey olmaz. İzmirli artık bunu görüyor. Cennetçeşme’de yaptığınız toplantı da çok büyük tepkiyle karşılaşınca suçu  hemen TOKİ ye atarak kurtulmaya çalıştınız”

Gürsel Tekin İzmir’e göz kırpıyor

Şengül ayrıca CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in sık sık İzmir’e geldiğine de dikkat çekerek, ”Bakıyorsunuz ne zaman İzmir’de bir toplantı olsa Gürsel Tekin burada. Bir şekilde kendini burada hissettirme gayretinde. Acaba İstanbul’da umduğunu bulamayan ve son dönemde daha önce il başkanı olduğu o ilde gündemden iyice düşen Gürsel Bey’in İzmir’le alakalı bir hesabı mı söz konusu” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.