Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serdar Aksoy’dan AGİD’e veda ziyareti

Serdar Aksoy’dan AGİD’e veda ziyareti

Adana Vergi Dairesi eski Başkanı Serdar Aksoy, Anadolu Girişimci İşadamları Derneği’nin etkinlikleriyle adından söz ettirdiğini söyledi. Aksoy, derneğin başta Adana olmak üzere TUSKON nezdinde yaptıkları ticaret zirveleriyle Türkiye ekonomisine...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 13:03
Adana Vergi Dairesi eski Başkanı Serdar Aksoy, Anadolu Girişimci İşadamları Derneği’nin etkinlikleriyle adından söz ettirdiğini söyledi. Aksoy, derneğin başta Adana olmak üzere TUSKON nezdinde yaptıkları ticaret zirveleriyle Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağladığını söyledi.

Kamuda 25 yıl hizmet eden ve aldığı ani ayrılık kararıyla bürokratik yaşamına son veren Serdar Aksoy, AGİD’e veda ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Seyfettin Alpat, Başkan Yardımcısı Hakkı Polat, Yönetim Kurulu Üyeleri Muammer Beluk, Mehmet Özdoğru, Fatih Alpçogay, Remzi Kar, Haluk İncecik, Hatice Şahin, Arzu Göktepe, Av. Mehmet Aydın ve Genel Sekreter Mehmet Aydın ile sohbet eden Aksoy, bundan sonraki yaşantısını Adana’da sürdürecek olmasından da memnun olduğunu söyledi.

AGİD’in, faaliyetleriyle övgüye layık olduğunu dile getiren Aksoy, Ufku Zorlayanlar Programı’na konuk ettiği işadamı ve bürokratların anlattıklarının girişimcilere cesaret verdiğini söyledi. Adana’nın en çok faaliyet yapan dernekleri arasında olan AGİD’in çalışmalarını takdirle takip ettiğini dile getiren Aksoy, bundan sonra da desteğinin süreceğini dile getirdi.

Aksoy’a yeni yaşantısında başarılar dileyen AGİD Başkanı Seyfettin Alpat da, “Görevden ayrılmanız Adana için üzücü olmakla birlikte Adana’da yaşayacak olmanız sevindirici. Dernek veya şahsi olarak her zaman yanınızdayız. Kamuda gösterdiğiniz başarıyı özel sektörde de göstereceğinizden eminiz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.