Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seydişehir'de belediye her gün iftarlık dağıtıyor

Seydişehir'de belediye her gün iftarlık dağıtıyor

Seydişehir Belediyesi, ilçe merkezine uzak mahallede oturan ilçe sakinlerine araçlarla iftarlık dağıtıyor. Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, iftara yaklaşık 2 saat önce başlanan yemek dağıtımının başında bulunuyor.        Seydişehir...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 11:00
Seydişehir Belediyesi, ilçe merkezine uzak mahallede oturan ilçe sakinlerine araçlarla iftarlık dağıtıyor. Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, iftara yaklaşık 2 saat önce başlanan yemek dağıtımının başında bulunuyor.

        Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, hayırseverlerin katkılarıyla günlük bin 300 kişiye iftar verildiğini söyledi. Çat, “Ramazan ayının önemi Müslümanlar arasındaki sevgiyi, kardeşliği, yardımlaşmayı artırmasıdır. 7'den 70’e herkesi buluşturan, güzelliklerin paylaşıldığı, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, kardeşlik ve dayanışma duygularının arttığı bu kutsal ayda halkımızla birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Belediyemizin organizasyonu ve hayırseverlerin desteğiyle Ramazan ayında kurulan iftar çadırlarımızda her gün bin 300 kişiye iftar dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda Değirmenci ve Stad mahallelerinde de vatandaşlarımızın faydalanması için mobil araçla iftar dağıtımı yapıyoruz. Veren el ile alan eli buluşturuyoruz. Destek veren hayırseverlerimize teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.