Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seyitler'den sonra koltuğun yeni sahibi şimdilik Bekar

Seyitler'den sonra koltuğun yeni sahibi şimdilik Bekar

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu(MKYK) toplantısında, Bayraklı İlçe Başkanı Erdal Seyitler'in ve ilçe yönetiminin görevden alınması kararı alınırken gözler yeni sürece çevrildi. AK Parti İlçe Başkanı Erdal Seyitler’e görevden alınmasına yönelik karar bugün tebliğ edildi.Seyitler’in bıraktığı koltuğa alınan karar doğrultusunda geçici bir süre İl Yönetim Kurulu Üyesi Erol Bekar getirildi. Yeni ilçe başkanı atanana kadar Bekar, ilçedeki işleri yürütecek.

  • Ege Postası
  • 18.02.2013 - 14:52
BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ- AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdal Seyitler’in Merkez Karar Yönetim Kurulu(MKYK) toplantısında görevden alınması kararının ardından bugün il binasında yapılan toplantıda Seyitler’e görevden alınması konusundaki belge tebliğ edildi.Seyitler’den boşalan koltuğa yeni başkan atanana kadar İl Yönetim Kurulu Üyesi Erol Bekar oturdu.Bekar ilçedeki işleri yeni başkan atanana kadr yürütecek.

SEYİTLER YARGIYA BAŞVURACAK MI '

Tebligat alan Seyitler ve yönetimin kararın gerekçesini isteyecekleri ve ‘haklı bir gerekçe’ ile karşılaşmadıkları taktirde konuyu görevin iadesi için mahkemeye taşımak adına karar aldıkları öğrenilmişti. Tebligat Seyitler’in eline bugün ulaştı. Şu an merak edilen konu yaşananların yargıya taşınıp taşınmayacağı…

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.