Dolar 34,2311
%0.26
Euro 37,7891
%0.04
Altın 2.929,050
%0.45
Bist-100 8.898,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şifa Üniversitesi'nin İzmir'deki 10 hastanesi tek numaradan aranacak

Şifa Üniversitesi'nin İzmir'deki 10 hastanesi tek numaradan aranacak

İzmir’deki hastane ve poliklinik sayıları her geçen gün artan Şifa Üniversitesi, çağrı merkezi uygulamasıyla tek numaradan hizmet vermeye başladı. "444 7 432 (444 ŞİFA)" numarasını tuşlayanlar, Şifa Üniversitesi’nin İzmir’deki...

  • Ege Postası
  • 20.09.2013 - 10:48
İzmir’deki hastane ve poliklinik sayıları her geçen gün artan Şifa Üniversitesi, çağrı merkezi uygulamasıyla tek numaradan hizmet vermeye başladı. "444 7 432 (444 ŞİFA)" numarasını tuşlayanlar, Şifa Üniversitesi’nin İzmir’deki herhangi bir hastane ya da polikliniğinden randevu alabiliyor. Kurumsal Gelişim ve İletişim Daire Başkanı Ercan Ayyıldız, büyüyen Şifa ailesiyle birlikte çağrı merkezi uygulamasının bir gereklilik haline geldiğini söyledi. Ayyıldız, “Şifa Üniversitesi Hastaneleri Çağrı Merkezi Bornova, Bornova Diş, Basmane, Gaziemir, Karşıyaka, Göztepe ve Buca hastanelerimizle Menderes ve Palmiye polikliniklerimiz, Kaya Termal Fizik Tedavi Merkezimiz'e yönelik randevu, yönlendirme ve danışmanlık hizmetlerini veriyor.” dedi.

GÜNDE 7 BİN ÇAĞRI GELİYOR

Çağrı merkezindeki 24 görevliyle üç vardiya halinde 7 gün 24 saat hizmet verdiklerini kaydeden Daire Başkanı Ayyıldız, “İzmir’deki hastane ve poliklinik sayımız 10’u buldu. Çağrı merkeziyle hastalarımıza, tüm hastanelerimiz hakkında almak istedikleri hizmetleri tek bir yerden ve dilden verme imkanına kavuştuk. Artık vatandaşlarımıza, talep ettikleri bilgileri daha hızlı ve daha sağlıklı bir şekilde ulaştırıyor, bilgi hatalarını da minimize ediyoruz. Hasta memnuniyeti odaklı kurum felsefemizi çağrı merkezimizde de hayata geçirerek, nazik ve çözüm odaklı temsilcilerimiz ve teknolojik altyapımızla hastalarımızın sağlıkla ilgili tüm isteklerini karşılamaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. Çağrı merkezi numarasının hemen benimsendiğini de belirten Ayyıldız, uygulama yeni olmasına rağmen günlük ortalama 7 bin çağrı aldıklarını kaydetti.

Bu arada kuruluşunun hemen ardından profesyonel bir ekip tarafından eğitime alınan 444 7 432 numaralı Şifa Üniversitesi Hastaneleri Çağrı Merkezi temsilcileri, eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifika aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.