Dolar 34,0896
%0.22
Euro 38,0867
%0.08
Altın 2.841,200
%0.42
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sinop Üniversitesi, yabancı uyruklu öğrencilere kapısını açıyor

Sinop Üniversitesi, yabancı uyruklu öğrencilere kapısını açıyor

Sinop Üniversitesi, önlisans ve lisans düzeyindeki yükseköğretim programlarına uluslararası (yabancı uyruklu) öğrenciler için başvurular tamamlandı. Bu yıl ilk kez Sinop Üniversitesi'ne alınacak olan yabancı uyruklu öğrencilere dair açıklama...

  • Ege Postası
  • 20.08.2013 - 13:27
Sinop Üniversitesi, önlisans ve lisans düzeyindeki yükseköğretim programlarına uluslararası (yabancı uyruklu) öğrenciler için başvurular tamamlandı.

Bu yıl ilk kez Sinop Üniversitesi'ne alınacak olan yabancı uyruklu öğrencilere dair açıklama yapan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, “Yabancı uyruklu öğrenciler için kesin kayıtların 02-06 Eylül tarihleri arasında yapılacağı üniversitemizin 146 kişilik kontenjanına 229 öğrenci başvuru yaptı. Bu sene üniversitemize ilk kez yabancı uyruklu öğrenci alımı yapılmaktadır. Kontenjanlar için başvurular Azerbaycan, Fas, Türkmenistan, Kırgızistan, Almanya, Kazakistan, Kenya, Uganda, Tacikistan, İran, Bulgaristan, Ukrayna, Moritanya, Gürcistan, Afganistan, Karadağ, Filistin, Kongo, Moğolistan, Somali, Özbekistan, Hollanda ve Kosova gibi çok çeşitli ülkelerden geldi.” dedi. Yoğun talebin olduğu yabancı uyruklu öğrenci alımları için kabul edilenlerin açıklanmasının ardından yedek kontenjanlar da ilan edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.