Dolar 34,1537
%0.13
Euro 38,0303
%-0.36
Altın 2.913,960
%-0.02
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sokakta uyuşturucu satanlar suçüstü yakalandı

Sokakta uyuşturucu satanlar suçüstü yakalandı

Eskişehir'de narkotik polisi, sokaklarda uyuşturucu sattığını belirlediği 8 kişi ile bu şüphelilerden uyuşturucu alan 30 kişiyi suçüstü yakaladı. Operasyonda, satışa hazır hale getirilmiş, bonzai, esrar ve ecstsay hap ele geçirildi.İl...

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 12:59
Eskişehir'de narkotik polisi, sokaklarda uyuşturucu sattığını belirlediği 8 kişi ile bu şüphelilerden uyuşturucu alan 30 kişiyi suçüstü yakaladı. Operasyonda, satışa hazır hale getirilmiş, bonzai, esrar ve ecstsay hap ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro ekiplerinin yaptıkları çalışmalar neticesinde, okulların açılmasıyla birlikte bazı kişilerin şehir merkezindeki bazı mahallelerde uyuşturucu madde sattığını belirledi. Bunun üzerine narkotik ekipleri, yaptığı planlı çalışmayı operasyona dönüştürdü.

Cumhuriyet Savcısının izni doğrultusunda harekete geçen narkotik ekipleri, bazı mahallelerde yaptığı operasyonda, M.P. (26), S.D. (30), E.M. (29), T.Ö. (31), E.A (31), E.A. (23), V.Y. (29) ve K.Ç. (37) isimli şahısları uyuşturucu made satarken suçüstü yakaladı. Narkotik polisleri, söz konusu bu şahıslardan uyuşturucu madde satın alan 30 kişiyi de suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan 30 kişi hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise; 731 gram esrar maddesi, 68 adet satışa hazır halde paketlenmiş bonzai maddesi, 51 adet satışa hazır halde paketlenmiş esrar maddesi ve 7 adet ecstasy hap ele geçirildi. Şüphelilerden M.P., S.D. ve E.M. önceki gün çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gözaltında olan diğer şüpheliler T.Ö., E.A., E.A., V.Y. ve K.Ç. de, emniyeteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından bugün adli mercilere sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.