Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Songül Gök'ten sert Osmanlı çıkışı

Songül Gök'ten sert Osmanlı çıkışı

İzmir Bornova 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Songül Gök Yeşilova Mahallesi Muhtarlığı’na ve KAYED’e ziyarette bulundu. Gök, ziyaretinde ülkenin geleceğinde kadınlara büyük rol düştüğünü belirtti. CHP'li Songül Gök'ten çarpıcı mesajlar

  • Ege Postası
  • 07.03.2015 - 16:28
İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Songül Gök ziyaretlerini sürdürüyor. En son Demokrasinin Aydınlığında Ürtenler Platformu’nun ziyaret eden Gök çalışmalarına Bornova Yeşilova Mahallesi Muhtarı Erkan Güler'i ve KAYED (Karacaoğlan ve Yeşilova Mahalleleri Kültür Ve Dayanışma Derneği) Başkanı Ramadan Güler ile üyelerini ziyaret ederek devam etti. 

Muhtar Erkan Güle ve KAYED üyelerinin mahallelerinde yaptıkları çalışmaları dinleyen GÖK, milltvekilliği yolunda desteklerini istedi. Ziyaretinde üyeler ve Muhtar Güler’le sohbet gerçekleşitren Gök, örgütlülüğe çok önem verdiğini ve AKP iktidarının yolunun da CHP saflarında örgütlenmekten geçtiğini söyledi. Hayatın her alanında olduğu gibi kadınların siyasi başarı elde etmesinde de erkeklerin desteğinin çok önemli olduğunu dile getiren Gök "Üzülerek izliyorum ki; günümüz Türkiye’sinde bazı kadınlar Osmanlı devrine dönmenin hayallerini kuruyor. Oysa Osmanlı en son nüfus sayımında ülkedeki erkekler ve büyük baş hayvanları saymıştı. Osmanlı’nın kadınlara bakışı maalesef buydu. Tek cümleyle milletvekili olmak isteyen bazı kadınlar Cumhuriyet’in kendilerine sağladığı hakları bir dönem milletvekilliği için geri verebilmeyi göze almış durumdular” dedi.

“SALON SİYASETÇİSİ OLMADIM, OLMAYACAĞIM”
Milletvekilli seçildiği takdirde sokaklarda siyaset yapmaktan vazgeçmeyeceğini de ifade eden Selda Gök “Hiçbir zaman sokaklardan kopmadım. Salonlarda siyaset yamayı düşünmedim. Ben siyasetin halkla iç içe yapılırsa başarı getireceğine inanıyorum. Halkın arasında bir gün bulunmamış, bir gün insanlarla beraber çay içmemiş, ellerini sıkmamış insanların siyasette başarıyı bulacağına inanmıyorum” diye konuştu.


“HALK İNANIRSA BAŞARIRIZ”
Olası bir AKP iktidarının devam ettiği takdirde ülkeyi günlük güneşlik günlerin beklemediğini vurgulayan Gök, “Ekonomimiz Yunanistan’dan çok daha kötü durumda. Hala bir isyan çıkmıyorsa bu insanlarımızın birbirine sahip çıkmasından ve aralarındaki dayanışmadandır. Ama umudumuzu kaybetmemeliyiz. Akp içinde çatlamalar başladı. Halkı sadece kendimize inandıralım. O zaman peşimizden yürüyecekler ve tüm zorluklara yanımızda göğüs gererek ülkeyi yeniden aydınlığa çıkaracaklır” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.