Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süne: Buca halkına hizmet etmek istiyorum

Süne: Buca halkına hizmet etmek istiyorum

CHP PM eski Üyesi ve Buca Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Süne, seçim çalışmalarını mahallelerde faaliyet gösteren esnaflara yaptığı ziyaretlerle sürdürüyor.

  • Ege Postası
  • 26.10.2013 - 12:06
İZMİR - Seçim çalışmaları kapsamında ilçe sınırları içerisinde yer alan mahallerde temaslarda bulunan CHP Buca Belediye başkan aday adayı Mehmet Süne’nin son durağı Atatürk, Kozaağaç, Yıldız, Kuruçeşme ve Buca Koop. Mahalleleri oldu. Partililer, mahalle sakinleri ve mahalle esnaflarıyla ile bir araya gelen Süne, neden aday adayı olduğu ve belediye başkanı seçilmesiyle gerçekleştireceği projeler konusunda bilgi paylaşımda bulundu. Mehmet Süne'ye ziyaretinde CHP Buca İlçe eski Başkanı Selim Bozdağ, İlçe eski yöneticisi Turan Özcan, İl Genel Meclis Üyesi Umut Orkun Uğraş ile partisinin kadın ve gençlik kolları üyeleri de eşlik etti.

Sorunların Üstesinden Ancak Biz Geliriz

Buca’nın tüm sokaklarını karış karış bildiğini ve ilçede var olan tüm sorunların çözümü için göreve geldiklerinde katılımcı demokrasi anlayışıyla çalışacaklarının altını çizen Süne, "Buca’da yaşayan herkesin artık bir çare bulunsun’ dediği başta ulaşım, imar, çevre, altyapı, spor alanları sorunları ile esnaf kardeşlerimizin kronikleşen sorunlarına çözüm olacak projelerini hayata geçireceğiz. Hizmette hiçbir ayrım yapmadan gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. İlçemiz sınırlarında yaşayan tüm halkımızı kucaklayacağız, herkesin sorunlarına çare bulacağız. Buca'da sorunlar belli bunu çözmek için gereken her şeyi yapacağız. Biz Buca sevdalısıyız. Biz tecrübeliyiz. Daha yaşanabilir bir Buca için elimizi de, gövdemizi de taşın altına koymaya hazırız. Çıktığımız bu yolda projelerimizde katılımcı demokrasi anlayışımızla Buca halkına hizmet etmek istiyorum' dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.