Dolar 34,2321
%-0.03
Euro 37,5807
%-0.15
Altın 2.883,050
%-0.13
Bist-100 8.948,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Suriyeli mülteciler kavga etti: 1 ölü, 1 yaralı

Suriyeli mülteciler kavga etti: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir’in Konak ilçesi Basmane semtinde, Suriyeli mültecilerin kavgasında kan aktı. Suriyeli iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan 17 yaşındaki Havin Kurdu hayatını kaybetti. Ağabeyi 22 yaşındaki Demhaş Kurdi ise yaralandı. Suriyeli...

  • Ege Postası
  • 30.11.2013 - 11:45
İzmir’in Konak ilçesi Basmane semtinde, Suriyeli mültecilerin kavgasında kan aktı. Suriyeli iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan 17 yaşındaki Havin Kurdu hayatını kaybetti. Ağabeyi 22 yaşındaki Demhaş Kurdi ise yaralandı. Suriyeli kardeşlerden birini öldüren, diğerini yaralayan zanlılar ise kaçtı.

Kavga, dün saat 19.00 sıralarında yaşandı. Anafartalar Caddesi’nde karşı karşıya gelen yaklaşık 15 kişilik Suriyeli iki grup, bıçak ve sopalarla kavga etmeye başladı. Kavgada Kurdi ile ağabeyi, bıçak ve sopa darbeleriyle yaralandı. Kardeşleri bıçaklayan grup ise kaçtı. Kavgayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi ve cankurtaran gönderildi. Bıçak ve sopa darbeleriyle yaralanan Kurdi kardeşler, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı sopa ve üç bıçak darbesiyle ağır yaralanan Havin Kurdi, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kolundan bıçakla yaralanan Demhaş Kurdi'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. İki kardeşin, Suriye’deki iç savaştan kaçarak yaklaşık dört ay önce İzmir’e geldiği ve tekstil atölyesinde çalıştıkları belirtildi. Polis, zanlıların kimliğini belirleyerek yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.