Dolar 34,2770
%0.32
Euro 37,4702
%-0.14
Altın 2.905,180
%0.55
Bist-100 8.964,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Talasemi hastası çocuklar piknikte gönüllerince eğlendi

Talasemi hastası çocuklar piknikte gönüllerince eğlendi

Bursa’da kalıtsal kan hastalığı olan 'talasemi' hastası çocuklar, Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldi.Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi Hematoloji kliniğinin takip ettiği hastalar,...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 09:46
Bursa’da kalıtsal kan hastalığı olan 'talasemi' hastası çocuklar, Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldi.
Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi Hematoloji kliniğinin takip ettiği hastalar, Botanik Park’ta gönüllerince eğlendi. Çocukların yüzlerine yüz boyama resimleri yapıldı. Çuval yarışı, kaşıkla top taşıma, ip çekme, bisiklet yarışları gibi oyunlar oynandı. Aileler ve hastane çalışanlarının katıldığı etkinlikte, çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
Ayrıca, Çocuk Hematoloji Kliniği tarafından aile eğitimi toplantısı düzenlendi. Uzman Dr. Elif Güler Kazancı, talasemi hastalığı, tedavisi ve izlemi hakkında bilgi verdi. Aynı şekilde hemofili hastalarına Dünya Hemofili Günü nedeniyle hemofili etkinliği de düzenlendi. Çocuk Hematoloji Uzmanı Dr. Elif Güler Kazancı ve Türkiye Hemofili Derneği Başkanı Prof. Dr. Bülent Zülfikar tarafından ailelere hemofililerin sorunları ve çözümünü içeren panel düzenlendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.