Dolar 32,7095
%0.15
Euro 35,4591
%0.04
Altın 2.494,530
%-0.68
Bist-100 10.914,00
%0.57

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Talihsizlikler Denizli'nin yakasını bırakmıyor

Talihsizlikler Denizli'nin yakasını bırakmıyor

İZMİR’de AK Parti’den Konak Belediye Başkan adayı olan İzmir Milletvekili İlknur Denizli’nin yakasını talihsizlik bırakmıyor. 2.5 ay önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa mitinginde düşünce sol bacağındaki lif kopan Denizli’nin sağ ayağına da pazar arabasının demiri battı. Denizli’nin ayağı sargıya alındı.

  • Ege Postası
  • 10.03.2014 - 15:26
İZMİR- AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli, dün (pazar) Basmane’de pazaryerini gezerken kaza geçirdi. Bir vatandaşın pazar arabasının demiri, Denizli’nin sağ ayağına battı. Denizli’nin ayağı sargı beziyle sarıldı. Denizli, ayağındaki ağrıya rağmen seçim çalışmasını gece geç saatlere kadar sürdürdü.

"DENİZLİ KOCAOĞLU'NA YÜKLENDİ" HABER İÇİN TIKLAYINIZ...

SOL BACAĞI ŞİŞTİ
Denizli, geçen 28 Aralık’ta da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingini izlemek için gittiği Manisa’da meydana yürürken ayağı yağmur suyu kanalına girdi ve düştü. Ayağını ovarak, Erdoğan’ı dinleyen Denizli, daha sonra hastaneye kaldırıldı ve sol bacağında lif kopması tespit edildi. Denizli, sol bacağının üç haftada alçıda kalmasının ardından astronot botu ile sahaya inerek seçim çalışmalarına başladı. Bir süre önce rahat çalışamadığı için botu da çıkaran Denizli’nin sol bacağında şişlik oluştu.

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Denizli, “Kazalar üst üste geldi ama bunlar seçim heyecanımı kaybettirmedi. Çalışmaya devam ediyorum. Bu acılar geçici. 30 Mart’ta hepsini unutacağıma bir sevinç yaşayacağıma inanıyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.