Dolar 32,7179
%0.49
Euro 35,4520
%0.44
Altın 2.486,940
%0.79
Bist-100 10.875,00
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Taraftardan tam destek:  'Oyumuz Akpınar'a'

Taraftardan tam destek: "Oyumuz Akpınar'a"

Yerel seçim hazırlıklarını aralıksız sürdüren CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar'a en büyük destek Karşıyaka Spor Kulübü taraftarlarından geldi. Yerel seçimlerde Akpınar'ı destekleyeceklerini söyleyen Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı "Art niyetli dedikodulara inanmıyoruz. Karşıyaka ruhunu taşıdığınızı görüyoruz. Seçimlerde oyumuzu size vereceğiz" dedi. Akpınar ise Karşıyaka Spor Kulübü'nü marka yapacaklarını söyledi. Akpınar, yeni stadın Örneköy'e yapılmasını, sahildeki stat alanının ise kapalı salon ve otel olarak değerlendirilmesini önerdi.

  • Ege Postası
  • 11.03.2014 - 10:08
İZMİR - Yerel seçim çalışmaları kapsamında girmedik sokak, sıkmadık el bırakmayan CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar bu kez Karşıyaka Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti. Sahildeki dernek binasında Başkan Okan Kırmacı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Akpınar, taraftarlardan tam destek aldı. Dernek yönetimi, yerel seçimlerde Akpınar'a oy atacaklarının sözünü verdi. Dernek başkanı Okan Kırmacı, derneğin kurulduğu ilk yıl yaptırılan ve sadece bir tane olan taraftar atkısını da CHP adayı Akpınar'a hediye etti.

DEDİKODULARA İNANMIYORUZ
Akpınar'ın adaylığını desteklediklerini söyleyen Dernek Başkanı Okan Kırmacı "Bu kulüpte yöneticilik yaptığınız için, bizim aşkımızı en iyi siz anlarsınız. Seçimlerde ilk kez rengimizi belli edeceğiz ve tüm üyelerimizle birlikte size oy vereceğiz. Mührümüzü, sandıkta CHP adına basacağız. Seçim turlarında yanınızda olmaktan gurur duyarız. Stat konusunda da ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağınızdan eminiz. Kimin, nereli olduğuyla ilgilenmiyoruz. Sanal ortamda dillendirilen asılsız dedikodulara da inanmıyoruz. Içinizde, bizler gibi Karşıyaka ruhunu taşıdığınızı biliyoruz. Önemli olan Karşıyaka Spor Kulübü'nün menfaatleridir. Asılsız iddialarla ilgili en güzel cevabı da taraftarlar olarak biz vereceğiz" diye konuştu. Kırmacı, kulübe ait tüm internet sitelerinde, Akpınar'a destek için yazılar yayınlayacaklarını da söyledi.

KARŞIYAKALILIK RUHU
Ziyarette konuşan CHP adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Kırmacı'nın sözleri karşısında duygulandığını ve gurur duyduğunu söyledi. Akpınar "Karşıyaka sporla yatıp kalkan bir kent. Her branştta marka yaratmak zorundayız. 18 amatör kulübü, Karşıyaka Spor Kulübü'ne entegre edeceğiz. Altyapı sorunlarını gidereceğiz ve tesisleşmeyi sağlayacağız. Mali disiplini önemsiyoruz. Kulübe sürekli gelir getirecek kaynaklar yaratacağız. Karşıyakalılık ruhunu sahaya yansıtacağız. Tüm bunları sağladıktan sonra Karşıyaka Spor Kulübümüzü Süper Lig'e çıkartacağız" dedi.

SAHİLE KAPALI SALON ÖNERİSİ
Yeni stat konusunda, AK Parti'nin kulübü ve taraftarları oyaladığını söyleyen Akpınar "Stat konusunda samimi değiller. Madem Karşıyaka'yı düşünüyorlar, Aziz Kocaoğlu'nun Örnekköy'de tesis yapmasına neden izin vermedile? Gelin Örnekköy'e bir spor kompleksi yapalım. Sahildeki alanı ise kapalı spor salonu, AVM ve otel olarak değerlendirip kulübün yönetimine verelim. Böylece kalıcı gelir sağlayacak projeler üretmiş oluruz" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.