Dolar 34,1230
%-0.04
Euro 38,1432
%0.6
Altın 2.912,260
%0.93
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarihi dernekten Tartan’a destek

Tarihi dernekten Tartan’a destek

Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı İlyas Gönen ve yönetim kurulu üyeleri Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı ziyaret ederek Çarşı esnafının derdini paylaştı.

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 10:26
İZMİR - Türkiye’nin en eski ve kalabalık açık hava alışveriş merkezi Kemeraltı Çarşısı’nın yeniden kentin odak noktası haline gelmesi için kolları sıvayan dernek yönetimi, bu konuda en olumlu yansımayı ve çalışmayı Başkan Tartan’dan gördüklerini vurguladılar. Yerel yönetimlere dinamik bir bakış getirerek İzmir’de hareketi ve uzlaşmayı sağlayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, esnafın sorularını yanıtladı. Farklı görüşleri, farklı kimlikleri Konak’ın sevgi çatısında buluşturan Başkan Tartan, yerel yönetimin halka hizmet yeri olduğuna bir kez daha dikkat çekerek şöyle konuştu:
“Yerel yönetimin siyaseti olmaz. Yerel yönetim halka hizmet yeridir. Bu noktada ‘kente nasıl daha fazla katkı sağlayabiliriz; kadınıyla, genciyle, esnafıyla, tarihiyle, kültürüyle İzmir nasıl gelişir’ bunları düşünmeliyiz ve birlikte çalışmalıyız. Beher zaman bunu uyguladım. Devlet, yerel yönetim, sivil toplum. Görüşler farklı olabilir, ideolojiler birbirinden ayrıdır. Bunlar önemli değil. Önemli olan bulduğun şehri, toplumu, ülkeyi nasıl bir adım ileri götüreceğindir. Ben her zaman bu düşünceyle, ‘önce insan’ diyerek, kentin asıl sahibini yani o bölgenin halkını, esnafını dinleyerek, çözümler üreterek hareket ediyorum.”

“Lafoloji değil icraat”
Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı İlyas Gönen, Kemeraltı için somut adımlar atmak istediklerini “Biz lafoloji yapmayacağız, icraat yapacağız” sözleriyle ifade etti. İlyas Gönen, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’a teşekkür ederek, “Biz dernek olarak tarafız, Hakan Tartan’ın tarafındayız. Çükü derdimizi rahatça anlatabiliyoruz ve desteğini her zaman hissediyoruz. Tüm Kemeraltı’nın sesi ve kulağı olarak burada sıkıntılarımızı iletebiliyoruz.”



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.