Dolar 34,1808
%0.13
Euro 38,2233
%-0.06
Altın 2.936,950
%0.12
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarsus İdmanyurdu 19 Temmuzda topbaşı yapıyor

Tarsus İdmanyurdu 19 Temmuzda topbaşı yapıyor

Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, takımın 19 Temmuz Cuma günü Burhanettin Kocamaz tesislerinde toplanarak çalışmalara başlayacağını ifade etti. Akdağcık, Ramazan Bayramı'na kadar Tarsus'ta edecek çalışmaların ardından...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 15:55
Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, takımın 19 Temmuz Cuma günü Burhanettin Kocamaz tesislerinde toplanarak çalışmalara başlayacağını ifade etti.

Akdağcık, Ramazan Bayramı'na kadar Tarsus'ta edecek çalışmaların ardından bayramın 3. günü takımın Bolu Gerede Esentepe’de ikinci etap için kampa gireceğini söyledi.
Transfer çalışmalarına da değinen İsmail Akdağcık, “Transfer çalışmalarımız son aşamasına gelmiş bulunuyor. Üç mevkideki eksiklerimizi giderdikten sonra transferi kapatmış olacağız. Hafta içerisinde Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile bir araya geldik. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk, Bize yardımcı olacaklarına söz verdiler, gelişmeleri önümüzdeki günlerde değerlendireceğiz. Pazartesi başlayan 3 gün devam eden hazırlık öncesi genç futbolcularının antrenmanları bitmiştir. Bunlarla ilgili teknik kadronun ve alt yapı hocalarının vereceği rapora göre değerlendirme yapacağız.” dedi.

Akdağcık, “Kamuoyunda çok konuşulan bu sezonun maçlarını nerede oynanacağı konusunda çalışmalar devam ediyor. Bizde şartlar ve oynamaya müsait hale gelirse Tarsus Şehir Stadyumunda oynamayı arzu ediyoruz. Bu konu hakkında milletvekilimizle de görüşüp desteğini istedim, o da gereken ilgiyi gösterdi. Şehir stadyumunu hazır hale getirilecek.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.