Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Temayül tarihi yine değişti ve adaylık başvuru süresi uzadı!

Temayül tarihi yine değişti ve adaylık başvuru süresi uzadı!

AK Parti İzmir’in temayül tarihinde yine değişikliğe gidildi. Önce 5 ve 6 Mayıs olarak açıklanarak, sonra 2 Mayıs'ta yapılacağı söylenen temayül tarihi, 5 Mayıs olarak yeniden değişti. Bu karar sonrası 29 Nisan'da bitecek olan vekillik adaylık başvurusu da 2 Mayıs'a kadar uzatıldı. Öte yandan AK Parti İzmir teşkilatları, seçim öncesi 11-13 Mayıs’ta Menderes'in turistik yöresi Gümüldere’de kampa girecek. Temayül tarihi yine değişti ve adaylık başvuru süresi uzadı!

  • Ege Postası
  • 29.04.2018 - 17:28

 AK Parti’de adaylık başvuru süresi 2 Mayıs'a uzatıldı. Şimdiye 120 aday adayı başvurunun yapıldığı öğrenildi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı temayül yoklaması tarihini sıkışık seçim takivimi nedeniyle öne çekilmişti. Ancak yapılan değerlndirme sonrası temayül tarihi yeniden 5 Mayıs yapıldı. Adaylık başvuruları da 2 Mayıs'a kadar uzatıldı.

KİMLER OY KULLANACAK

Temayülde, il yönetimi, kadın ve gençlik kolları il yönetimleri, ana kademe ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları ilçe yönetimleri, demokrasi ve hakem kurulu, disiplin kurulu ile bin 300 mahalle başkanı oy kullanıyor. Mevcut milletvekilleri temayül yoklamasına aday olarak katılamayacak. 2015’teki temayül yoklamasına kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileri de davet edilmişti.

AK PARTİ İZMİR'DE KAMPA GİRİYOR

AK Parti İzmir teşkilatları, seçim öncesi 11-13 Mayıs’ta Menderes'in turistik yöresi Gümüldere’de kampa girecek.     

AK Parti İzmir il teşkilatları, 11-13 Mayıs'ta Gümüldür’de bir otelde kampa girecek. Kampa ana kademe, gençlik ve kadın kolları üyeleriyle, ilçe başkanları katılacak. Kampta seçimlerde izlenecek yol haritası belirlenecek. Ayrıca il danışma kurulu da burada gerçekleştirilecek. (DHA)
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.