Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Efsane futbolcu AK Parti’den milletvekili aday adayı

Efsane futbolcu AK Parti’den milletvekili aday adayı

Efsane Milli Futbolcu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, AK Parti’den İzmir Milletvekili aday adayı olmak için başvurusunu yaptı. Spor kulüpleri ve sivil toplum kuruluşlarının yoğun ilgisine duyarsız kalmayarak, AK Parti’de görev alma talebiyle yola çıktıklarını belirten Tanju Çolak, “Hayırlısı. İzmir için güzel şeyler yapacağıma ve faydalı olacağıma inanıyorum” dedi. Efsane futbolcu AK Parti'den vekilliğe soyundu

  • Ege Postası
  • 29.04.2018 - 08:44

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir’de Milletvekili Aday Adayı olmak için parti teşkilatında görev almış isimlerin yanı sıra kamuoyunca tanınan ve sevilen iş, spor ve sanat dünyasından isimler de yola çıktı. İbrahim Tatlıses’in ardından eski Milli futbolcu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak da siyasete atılma isteğini ve tercihini AK Parti’den yana kullanma kararı verdi.

Milli Futbolcu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, bugün AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda, beraberinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri olduğu halde İzmir Birinci bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Çolak’ın Milletvekili Aday Adaylığı Başvuru Formu’nda ikinci tercihi ise Samsun oldu.

İZMİR İÇİN GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIMA İNANIYORUM

AK Parti’de siyaset yapma isteğini ilk kez 2014 yılında Urla Belediye Başkan Aday Adayı olarak ortaya koyan ardından 2015 yılı seçimlerinde İstanbul’dan Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunan efsane Milli Futbolcu Tanju Çolak, adaylığı kabul edilse de edilmese de AK Parti’nin 24 Haziran seçimlerinde başarılı olması için elinden gelen bütün katkıyı ortaya koyacağını belirtti.

YOĞUN İLGİ VE DESTEĞE DUYARSIZ KALMAK İSTEMEDİK, NEDEN OLMASIN DEDİK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi ve saygısının büyük olduğunu dile getiren Tanju Çolak, “Cumhurbaşkanımıza olan sevgim ve saygım  ortada. Beyefendinin sporcu kimliği ve duruşu benim için değerli. İzmirli sivil toplum kuruluşları ile spor kulüplerinin yoğun ilgisi ve desteğine duyarsız kalmak istemedik. Neden olmasın dedik. İzmir için güzel şeyler yapacağıma ve faydalı olacağıma inanıyorum. Tanju Çolak olarak markayız ve İzmir’e yakışırız diye düşünüyorum. Hayırlısı. Büyüklerimiz neyi takdir eder bilemiyoruz ancak görev verilse de verilmese de partimize destek olmaya ve 24 Haziran seçimleri için de çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.