Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili vekilden tweetli veda

AK Partili vekilden tweetli veda

AK Parti’nin İzmir’de fazla öne çıkmayan vekillerinden, İbrahim Turhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın seçim startını verip İzmir’den ayrıldığı dakikalarda, siyasi yaşamına son verdiğini duyurdu. Seçim startının verildiği gün bu mesajları paylaştı

  • Ege Postası
  • 29.04.2018 - 10:57

EGEPOSTASI – AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan, aktif siyasi yaşamını noktaladığını duyurdu.

Zaman zaman medyada, İzmir’de fazla öne çıkmamak ve aktif olmamakla eleştirilen Milletvekili İbrahim Turhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı AK Parti İzmir İl Kongresi’nin yapıldığı gün siyasi hayatına nokta koyduğunu açıkladı.

Erdoğan ve Yıldırım’ın seçim startını verip İzmir’den ayrıldığı dakikalarda Turhan Twitter’dan peş peşe iki tweet paylaştı. Turhan paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kendisini aktif siyasete kazandıran Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İzmirlilere teşekkür etti.

Turhan’ın mesajları şöyle:

Bugün gerçekleştirilen @akpartiizmir Kongresi ile Şubat 2015’te yine İzmir’de başladığım aktif siyasi faaliyet dönemimin sonuna geldim. Üzerimde bir emanet olarak taşıdığım milletin vekaleti görevini gerektiği gibi yapmak ve tertemiz bir biçimde bitirmek hamdolsun nasip oldu.

Başta Sn.Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan ve beni siyasete davet ederek millete bu görevde hizmet etmeme vesile olan o günkü Genel Başkanımız-Başbakanımız @Ahmet_Davutoglu olmak üzere bu süreçte destek olan tüm teşkilat mensuplarına ve İzmirli hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyorum…

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.