Dolar 34,1519
%0.16
Euro 38,0483
%-0.12
Altın 2.884,180
%0.32
Bist-100 9.925,00
%0.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tercih masası SBS ile son bulacak

Tercih masası SBS ile son bulacak

Bayburt Erdemli Kalemler Derneği üyesi öğretmenler, açmış oldukları tercih masası ile Bayburtlu öğrencilere LYS'nin ardından SBS tercih hizmet veriyor.Tercih masası, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından SBS tercihlerinin 29 Temmuz'a kadar...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 16:52
Bayburt Erdemli Kalemler Derneği üyesi öğretmenler, açmış oldukları tercih masası ile Bayburtlu öğrencilere LYS'nin ardından SBS tercih hizmet veriyor.

Tercih masası, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından SBS tercihlerinin 29 Temmuz'a kadar uzatılması nedeni ile öğrencilerin daha doğru tercih yapabilmeleri için ücretsiz tercih danışmanlığı yapmaya devam ediyor. SBS'ye giren öğrenci velisi Kadriye Gezici, “Öğretmenleri burada hizmet verirken görmek bizleri sevindiriyor. Öğrencilerimizin daha doğru tercih yapması, başarılı okulara girmeleri için bizlere destek veriyorlar. Erdemli Kalemler Derneği'ne teşekkür ediyoruz.” dedi.

Dernek üyesi Selahattin Telli ise öğrencilerin geleceğinin her şeyden önemli olduğunu belirterek, burada LYS tercihleri verilmeye başlandığından beri hizmet sunduklarını, 29 Temmuz'a kadar da SBS için öğrencilere yardımcı olacaklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.