Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tescilli ağacın kopan dalı pastaneye hasar verdi

Tescilli ağacın kopan dalı pastaneye hasar verdi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, tescilli asırlık çınar ağacının çürüyen tonlarca ağırlığındaki dalı büyük bir gürültüyle pastaneye girdi. İkindi sıralarında Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Sinan Şentürk’ün...

  • Ege Postası
  • 11.05.2013 - 17:30
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, tescilli asırlık çınar ağacının çürüyen tonlarca ağırlığındaki dalı büyük bir gürültüyle pastaneye girdi.

İkindi sıralarında Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Sinan Şentürk’ün işletmeciliğini yaptığı Golden Pastanesi’nin hemen yanındaki tescilli çınar ağaçlarından birinin çürüyen dalı büyük bir gürültüyle koptu. Pastane çalışanları ve müşterileri kendilerini son anda dışarı atarken, olayda maddi hasar dışında can kaybı yaşanmadı. Anıtlar Kurulu’nun bu tür ağaçları tescillemesine rağmen gereken bakım ve kontrollerini yapmadığını öne süren işletme sahibi Sinan Şentürk, dükkanının büyük hasar gördüğünü, o esnada yoldan geçen bir vatandaşın da kopan ağacın altında kalmaktan saniye farkıyla kurtulduğunu söyledi. Cadde üzerinde bu tür ağaçların bulunduğunu belirten Şentürk, bir an önce önlem alınmasını istedi.

Kısa bir süreliğine trafiğin kapandığı olay yerinde, Mudanya Belediyesi bünyesindeki Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ağacı kaldırarak yolun tekrar trafiğe açılmasını sağladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.