Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Erdoğan'ın duygulandığı an

Başbakan Erdoğan'ın duygulandığı an

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Beşiktaş'ta bir otel açılışında 'anneler günü' hediyesi olarak, annesi ile çektirdiği fotoğrafın yer aldığı bir tablo hediye edildi. Erdoğan tablodaki fotoğrafa bir süre bakınca duygusal anlar yaşadı.Başbakan...

  • Ege Postası
  • 11.05.2013 - 17:09
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Beşiktaş'ta bir otel açılışında 'anneler günü' hediyesi olarak, annesi ile çektirdiği fotoğrafın yer aldığı bir tablo hediye edildi. Erdoğan tablodaki fotoğrafa bir süre bakınca duygusal anlar yaşadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Beşiktaş'ta bir otelin açılışına katıldı. Erdoğan otelin açılışında konuşma yaptıktan sonra kendisine Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi tarafından bir tablo hediye edildi. Tabloda Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf bulunuyordu. Başbakan da tabloyu aldıktan sonra bir süre annesi ile çektirdiği fotoğrafa baktı. Erdoğan bu sırada duygulu anlar yaşadı. Başbakan tablo ile fotoğraf çektirdikten sonra Tanrıverdi'ye teşekkür etti.

Bir süre oteli gezen Erdoğan, daha sonra otelden ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.