Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Toptaş: Bayraklı MHP'yle şahlanacak!

Toptaş: Bayraklı MHP'yle şahlanacak!

MHP Bayraklı Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Toptaş, Tepekule Kongre Merkezinde Bayraklı teşkilat mensupları ile kahvaltıda buluştu. İlçe Başkanı Taşkın Işık, Kadın Kolları Başkanı Emine Aydoğdu, Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Bozkurt ve eski ve yeni yöneticilerin katıldığı kahvaltıda 2014 yerel seçimleri için projelerini açıklayan Toptaş, “Bayraklı MHP ile şahlanacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 10.06.2013 - 13:28
İZMİR - MHP Bayraklı Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Toptaş, Tepekule Kongre Merkezinde Bayraklı teşkilat mensupları ile kahvaltıda buluştu. İlçe Başkanı Taşkın Işık, Kadın Kolları Başkanı Emine Aydoğdu, Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Bozkurt ve eski ve yeni yöneticilerin katıldığı kahvaltıda 2014 yerel seçimleri için projelerini açıklayan Toptaş, “Bayraklı MHP ile şahlanacak” dedi.

IŞIK: 2014’TE BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Taşkın Işık iddialı konuştu. Işık, “Ülkemizin durumu gerçekten iyiye gitmediği şu günlerde, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yapılan gösteriler bu kanaatimin bir göstergesidir. Önümüzdeki süreçte eksiklerimizi ve projelerimizi tamamlayıp çalışmalara katılmamız gerekiyor. 5 yıldır ilçe başkanlığı yapıyorum. Bu 5 yıl içerisinde iyi ve kötü günlerimiz oldu. Gücümüzün ve vaktimizin el verdiği sürece partimize hizmet etmeye çalıştık. Katıldığımız düğün, cenaze, taziye ve ev ziyaretlerinde gördüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi’nin temsilcilerinin haricinde başka partililerin olmadığını görmek bizlere daha da güç ve kuvvet vermiştir. Geçen seçimde yaptığımız hataları bu seçim yapmayacağız. Bizler planlarımızı projelerimizi iyi hazırlarsak başarıya ulaşırız. Mutlak suretle de başarıya ulaşmak zorundayız.” Dedi.

TOPTAŞ:KİMSEYİ KANDIRMADIK!

MHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Mehmet Toptaş ise 2009 yerel seçimlerinde kıt imkanlarla 21 bin oy aldıklarını ve hiç azımsanacak bir oy olmadığını hatırlatarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü; Biz hiç kimseyi kandırmadık. Yapamayacaklarımızın sözünü vermedik. Ancak “CHP her evden bir kişi alacağız” diye propaganda yaptıklarını duydum. Sonrasında kandıranlar başa geldi. Bakın şimdi sokakta benim gibi rahat gezebiliyorlar mı'.  Biz dernek başkanları, muhtarlar ve meclis üyeleri ile Bayraklı halkı ile belediyeyi yöneteceğiz. Burada geçtiğimiz günlerde dernek ve muhtarlarımızla bir toplantı yaptım. 18 muhtarımız ve birçok dernek başkanımız katıldı. 2009’da 23 mahalle muhtarından 15 tanesi davetiyelerimizi geri göndermişlerdi. Şimdi ise hepsi bize övgüler yağdırıyor. 2014 yerel seçimleri için birçok proje hazırladık. Bu projelerimiz ile Bayraklı şahlanacak. Bize düşen görev ise en iyi şekilde çalışmak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.