Dolar 34,1519
%0.16
Euro 38,0483
%-0.12
Altın 2.884,180
%0.32
Bist-100 9.925,00
%0.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Trabzonlular, Mısır’da katledilenler için gıyabi cenaze namazı kıldı

Trabzonlular, Mısır’da katledilenler için gıyabi cenaze namazı kıldı

Trabzon Sivil İnisiyatifi’nin organizesiyle Mısır’da katledilen Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı. İskender Paşa Camii’nde Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazı dua ile son buldu. Namaz sonrası Trabzon Belediyesi Gençlik...

  • Ege Postası
  • 16.08.2013 - 14:24
Trabzon Sivil İnisiyatifi’nin organizesiyle Mısır’da katledilen Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı. İskender Paşa Camii’nde Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazı dua ile son buldu.

Namaz sonrası Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkan Vekili Salih Battalbaş tarafından yapılan basın açıklamasında, geçtiğimiz çarşamba günü katliam yapıldığı, BBC ve CNN gibi yayın kuruluşlarının ise katliamı çatışma olarak dünyaya duyurduklarına dikkat çekildi.

Salih Battalbaş, açıklamasında, “Mısır’ın modern firavunu halka saldırmaya devam ediyor. 4 bin 500’den fazla kişi katledildi ve 10 binden fazla kardeşimiz yaralandı. Buna rağmen Mısırlı kardeşlerimiz taviz vermiyor. Sivil itaatsizlik ülke geneline yayılıyor. Bunun karşısında biz de dik duruşumuzu ve direnişimizi bozmayalım. Tüm halkımızı duyarlı olmaya ve dertlenmeye çağırıyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.