Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tuncelililer, pür dikkat Başbakan'ı dinledi

Tuncelililer, pür dikkat Başbakan'ı dinledi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan demokratikleşme paketi nedeniyle çok sayıda Tuncelili, saat 11.00'dde kahvehane ve kafelere akın etti. Yaklaşık bir buçuk saat pür dikkat Başbakan'ı dinleyen Tuncelililer, paketin beklentilerini...

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 13:43
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan demokratikleşme paketi nedeniyle çok sayıda Tuncelili, saat 11.00'dde kahvehane ve kafelere akın etti. Yaklaşık bir buçuk saat pür dikkat Başbakan'ı dinleyen Tuncelililer, paketin beklentilerini karşılamadığını dile getirdi.

Vatandaşlarla birlikte kent merkezindeki bir kahvehanede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarını dinleyen Sanatçı Ferhat Tunç, "Hepimiz oturup birlikte izledik, bu paketin açıklanmasını. Dağ fare doğurdu ve bu beklentilerimizi, Türkiye'de demokratikleşme, eşitlik ve özgürlük temelindeki beklentileri bence belirsizliğe iten bir paket oldu. Bu beklentileri, talepleri biraz da paketleyen bir paket olduğunu söyleyebilirim." dedi.

Haydar Yüksel isimli Tuncelili, "Tuncelili olarak biz bu beklentileri kabul etmiyoruz. Yani bu açıkladığı şeylere hiçbir zaman katılmıyoruz ve kabul etmiyoruz. Bizim isteklerimiz doğrultusunda değlidir. Bizim halkımızın istediği doğrultuda değildir. Boş bir paket." diye konuştu.

Mustafa Yılmaz da, "Boş paket. Hiç bir şey yok. Hiç bir şey anlamadım. Hiç bir açıklama yapmadı. Demokrasi yok, bir şey yok. Alevi yerlerinin cemevi yapılması lazım, mabet yeri yapılması lazım. Onu bilmiyorum söyledi mi bir şe? Söylemedi." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.