Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türk esnafın işyerinde şüpheli yangın

Türk esnafın işyerinde şüpheli yangın

Almanya'nın Mönchengladbach şehrinde Türk esnafa ait bir işyerinde dün sabaha karşı çıkan yangın korkuttu. İtfaiyenin olaya zamanında müdahale etmesi ve binada oturanları hemen boşaltması büyük bir faciayı önlerken, işyeri tamamen yanan...

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 16:01
Almanya'nın Mönchengladbach şehrinde Türk esnafa ait bir işyerinde dün sabaha karşı çıkan yangın korkuttu. İtfaiyenin olaya zamanında müdahale etmesi ve binada oturanları hemen boşaltması büyük bir faciayı önlerken, işyeri tamamen yanan Yeşilli Imbiss & Fırının sahibi Abdullah Güzeloğlu, kimsenin yaralanmamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Olayın bir kundaklama olabileceğinden şüphelendiğini söyleyen Güzeloğlu, “Arka kapının kurnazca açılmış olması bu şüphemizi güçlendiriyor. Polis araştırmaya devam ediyor. Pek yakında olayın açıklığa kavuşacağını ümit ediyorum.” dedi.

Mönchengladbach Emniyet Müdürlüğü basın sözcüsü Willy Theveßen ise uzmanların olayı araştırmaya devam ettiklerini ifade ederek, ilk tahminlere göre yangının daha çok teknik bir arızadan kaynaklanabileceğini, kundaklama olup olmadığı konusunda tüm araştırmaların bitmesi sonucu net bir şey söyleyebileceklerini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.