Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uğur Yıldırım: “İktidar ateşini Karşıyaka’dan yakacağız”

Uğur Yıldırım: “İktidar ateşini Karşıyaka’dan yakacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Yönetiminde Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak önemli başarılara imza atan Uğur Yıldırım, 6 Aralık Pazar günü yapılacak ilçe kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Yıldırım “Ekip olarak inanç ve kararlılıkla CHP’nin iktidarı için çalışmaya hazırız” dedi.

  • Ege Postası
  • 04.12.2015 - 11:50
CHP Karşıyaka İlçe Örgütü, 6 Aralık Pazar günü saat 10.00’da yeni ilçe başkanını seçecek. Mevcut yönetimde Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak sorumluluk üstlenen Uğur Yıldırım, kongreye başkan adayı olarak çıkacak.
 
KARŞIYAKA’NIN HEYECANI TÜRKİYE’Yİ SARACAK
Adaylık açıklamasını yapan Uğur Yıldırım, Türkiye’nin karanlık bir süreçten geçtiğini, demokratik ve çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak için CHP iktidarına ihtiyaç duyulduğunu belirtti. İktidara giden yolu Karşıyaka’dan açmak istediklerini söyleyen Yıldırım “Önce CHP içindeki birlik ve beraberliği sağlayacağız. Sonra bu örnek tutumumuzu Türkiye’ye yayacağız. İktidar ışığını Karşıyaka’dan yakacağız. Bu bilinç ve sorumlulukla İlçe Başkanlığı’na adayım. Başta Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, cumhuriyeti ve CHP’yi kuranları, devrimleri gerçekleştirenleri ve bugünlere getirenleri saygı ve minnetle anıyorum” dedi.
 
BİRLİK OLMAYA ÇAĞIRIYORUM
Bostanlı Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak kongrede başkan seçilmesi halinde yeni bir güç ve coşkuyla çalışacaklarını vurgulayan Yıldırım, yaşamın her alanında eylemli olarak yer alacaklarını, üye sayısını arttıracaklarını, parti içi iletişime ve eğitime önem vereceklerini ve sivil toplum kuruluşlarıyla dayanışma içinde olacaklarını belirtti. Yıldırım “Halkımızın bu karanlık süreçten çıkabilmesi için CHP iktidarından başka çare yoktur. Bu bilinç ve sorumlulukla, partimize, Karşıyaka’ya, İzmir’e ve ülkemize hizmet etmek için aday oldum. Üyelerimizin ve delegelerimizin güvenine, desteğine ve yol arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum. Herkesi, Cumhuriyet Halk Partisi’nde buluşmaya ve birlik olmaya davet ediyorum” diye konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.