Dolar 34,1752
%0.04
Euro 38,2861
%0.32
Altın 2.914,640
%-0.19
Bist-100 9.686,00
%-0.94

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urlalı kadınlara girişimcilik eğitimi verildi

Urlalı kadınlara girişimcilik eğitimi verildi

Urla Belediyesi, Kadın Emeği Değerlendirme Vakfı ve S.S Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi işbirliği ile kadınların ekonomik olarak güçlenmelerini desteklemek amacıyla düzenlenen “Girişimcilik Eğitimi” danışmanlık toplantısı ve sertifika töreni Urla Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

  • Ege Postası
  • 25.03.2016 - 11:30
Ziraat Mühendisi Serhat Kocaefe, Su Ürünleri Mühendisi Can Kumova, Mali Müşavir Bülent Köklü, Garanti Bankası Müşteri Yöneticisi Gökhan Gürsoy, Veteriner Hekim Ayşegül Avşar ve İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Pervin Altın Çınar tarafından ücretsiz olarak verilen eğitim toplam beş oturumdan oluştu. Eğitimin sonunda ise Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve eğitimi verenler tarafından katılanlara sertifikaları verildi.

ÜLKE EKONOMİSİ İÇİN HEP BERABER ÜRETELİM
Urla’da çok güzel bir birliktelik var. Sizlerle beraber her şeyi yapabiliriz. Biz Belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar: “ Sizler bizim için, Urla için çok değerli ve kıymetlisiniz. Evlerinizde oturmanızı istemiyoruz. İstiyoruz ki ülke ekonomisi için, sizin aile ekonominiz için hep beraber üretelim. İhtiyacınız var yada yok. Üretime katılmak ayrı bir şey. Satabileceğiniz ürünleri üretirsek sizin de kendinize olan güveniniz yerine gelecektir.
Verdiği desteklerden dolayı Başkan Uyar’a teşekkür eden girişimci kadınlar ise yaptıkları işlerden ve ürettiklerinden kazanç sağladıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdiler. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.