Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uşak Sportif, üniversite spor salonunda inceleme yaptı

Uşak Sportif, üniversite spor salonunda inceleme yaptı

Uşak Sportif Basketbol Kulübü Başkanı Serdar Sağıroğlu ve beraberindeki heyet, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik’i ziyaret ederek, okulun kapalı spor salonunda incelemelerde bulundu. Sağıroğlu, yakın zamanda bir turnuva düzenleyeceklerini,...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 12:27
Uşak Sportif Basketbol Kulübü Başkanı Serdar Sağıroğlu ve beraberindeki heyet, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik’i ziyaret ederek, okulun kapalı spor salonunda incelemelerde bulundu. Sağıroğlu, yakın zamanda bir turnuva düzenleyeceklerini, bunun Uşak Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılmasını istediklerini belirterek, konuyla ilgili görüşmek için ziyarette bulunduklarını söyledi.

Rektör Çelik da üniversitenin her biriminin Uşak ile işbirliği içinde olduğunu belirterek, “Biz her zaman üniversite şehir bütünleşmesi için çalışıyor ve bununla ilgili işbirlikleri içinde bulunuyoruz. Uşak’ın gelişimi için destek oluyoruz. Üniversitemizin imkanlarından Uşak halkı da elbette yararlanacaktır.Kapalı spor salonumuz da kütüphanemiz de halka açık olacaktır. Bizim desteğimiz süreklidir. Aynı şekilde Uşak’ın tüm aktörlerinin de işbirliği ve desteğini bekliyoruz.” dedi. Çelik, Sağıroğlu ve beraberindeki heyet, ziyaretin ardından Uşak Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda incelemelerde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.