Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batıkent ikinci havuzuna kavuşuyor

Batıkent ikinci havuzuna kavuşuyor

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin Batıkent’te yapımına başladığı yarı olimpik yüzme havuzunda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Baştan aşağı yenilenen Hacı Sabancı Yüzme Havuzu’nun talebi karşılamakta zorlanması nedeniyle Turgut...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 11:21
Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin Batıkent’te yapımına başladığı yarı olimpik yüzme havuzunda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Baştan aşağı yenilenen Hacı Sabancı Yüzme Havuzu’nun talebi karşılamakta zorlanması nedeniyle Turgut Özal Mahallesi'nde ikinci bir havuzun inşaatına başlayan belediye, 5 bin metrekare alana sahip yeni havuzu yıl sonunda hizmete açacak.

        Yarı olimpik yüzme havuzunun yapımının ikinci katına geçen belediye çalışanları, inşaatın iç ve dış mekan düzenlemelerine başladı. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Herkesin gelip spor yapıp, eğlenebileceği bir alan inşa ediyoruz. Yaz- kış hizmet verecek olan bu alan tüm vatandaşlarımıza hizmet edecek. Batıkentli hemşehrilerim uygun fiyata konforlu ve temiz bir ortamda hem spor yapacaklar hem de eğlenecekler." dedi.

        Yarı olimpik yüzme havuzunun içerisinde güneşlenme terası, kafeterya, sauna, spor salonları ve soyunma odaları da bulunacak. Yıl sonuna kadar bitirilmesi planlanan olimpik yüzme havuzu dört mevsim boyunca yaz spor okulu öğrencileri, spor kulüplerine ve tüm vatandaşlara açık olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.