Dolar 34,2461
%0.02
Euro 37,6233
%-0.02
Altın 2.915,690
%-0.2
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Büyükersoy, köy yollarını inceledi

Vali Büyükersoy, köy yollarını inceledi

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Üçever grup köy yolunda incelemede bulundu. Büyükersoy, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Şeyhmus Yentür, Vali Yardımcısı Fatih Demir, Köy Yolları Şube Müdürü Fesih Çakır ile merkeze bağlı Üçevler...

  • Ege Postası
  • 01.07.2013 - 15:58
Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Üçever grup köy yolunda incelemede bulundu. Büyükersoy, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Şeyhmus Yentür, Vali Yardımcısı Fatih Demir, Köy Yolları Şube Müdürü Fesih Çakır ile merkeze bağlı Üçevler grup köy yolunu inceledi. Merkeze 22 kilometre mesafedeki grup köy yolunun standartlara uygun hale getirileceğini belirten Büyükersoy, yolun sürekli ulaşıma açık kalması için 10 milyon lira harcama yapılacağını ifade etti.

Büyükersoy, "Bu yıl yolun altyapı hazırladıklarına başlıyoruz. Önümüzdeki yıl asfalt çalışması yapacağız. Bu bölgedeki 9 köy 22 mezramıza, özellikle kış aylarında ulaşım konusunda büyük sıkıntı yaşayan vatandaşların sorunlarını çözeceğiz." dedi.

Daha sonra Üçevler köyünde köy muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükersoy, devlet olarak her köy her mezraya iyi hizmet götürme gayreti içinde olduklarını ifade etti. Büyükersoy, "Buraya gelirken yolu gördüm. İl Özel İdaresi Genel Sekreterine de gerekli talimatı verdim. Yol öncelikli projelerimizden olacak. İnşallah, en kısa sürede altyapıyı hazırlayıp asfalt dökerek yolumuzu yapacağız. Çünkü burada çok insan yaşıyor. Sizin huzurunuz, güvenliğiniz, rahatınız, bizim için en önemli unsur."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.