Dolar 34,2554
%0.05
Euro 37,6261
%-0.01
Altın 2.926,900
%0.18
Bist-100 9.134,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
YEN-DER'in park etkinliği yapıldı

YEN-DER'in park etkinliği yapıldı

Ankara Yenimahalle Dostları Derneği’nin (YEN-DER) organize ettiği park etkinlikleri Dr. Ragıp Tüzün Parkı’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye meclis üyeleri, dernek yetkilileri ve çok sayıda...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 11:49
Ankara Yenimahalle Dostları Derneği’nin (YEN-DER) organize ettiği park etkinlikleri Dr. Ragıp Tüzün Parkı’nda gerçekleştirildi.
Etkinliğe, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye meclis üyeleri, dernek yetkilileri ve çok sayıda vatandaş çocukları ile birlikte katıldı.
Çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikte, minikler palyaçolarla birlikte unutulmaz anlar yaşadı. Etkinlik süresince doyasıya dans eden ve eğlenen çocuklara Başkan Yaşar da eşlik etti.
Çocuklarla geçirilen vaktin önemine dikkat çeken Yaşar, “Dünyaya bakış açımızın temelleri, derinlik ya da sığlığı çocukluk yıllarında şekillendiği bilinmelidir. Çocuklarımızı iyi birer birey yapmanın tek yolu onları sevindirmektir. YEN-DER’in düzenlemiş olduğu bu etkinlikle çocuklarla bir araya gelmekten ve onların mutluluğuna ortak olmaktan mutluluk duydum. Çocukların nasihatten çok, iyi örneklere ihtiyaçları vardır, gelin onlara iyi birer örnek olalım” dedi.

YAŞAR’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Grup AYDİS’in verdiği minik konserle eğlenen miniklerin yüzleri palyaçolar tarafından boyandı. Etkinliğe katılan çocuklara balon ve dondurma dağıtıldı. YEN-DER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Uğur İlkdoğan, dernek olarak benzer etkinlikleri Yenimahalle ilçesinin farklı mahallelerinde gerçekleştireceklerini belirterek, verdiği destek ve katkılardan dolayı Yaşar’a teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.