Dolar 34,1990
%0.05
Euro 37,9258
%-0.44
Altın 2.913,640
%0.61
Bist-100 9.618,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni diye satılan traktör, mahkemelik oldu

Yeni diye satılan traktör, mahkemelik oldu

Erzurum’da bir vatandaş, yeni diye aldığı traktör kullanılmış olduğunu öne sürerek satıcıya iade etmek istedi. Satıcı, traktörün 3 ay kullanıldığı gerekçesiyle geri almayınca olay mahkemeye taşındı. Erzurum 1. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 16:04
Erzurum’da bir vatandaş, yeni diye aldığı traktör kullanılmış olduğunu öne sürerek satıcıya iade etmek istedi. Satıcı, traktörün 3 ay kullanıldığı gerekçesiyle geri almayınca olay mahkemeye taşındı.

Erzurum 1. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde görülen dava sırasında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Dava konusu olan traktör, çekici üzerinde adliye önüne getirildi. Davaya ilişkin ilk keşif tarafların ve mahkeme başkanın katılımı ile adliye önünde yapıldı. 25 LH 195 plakalı traktör üzerinde keşif yapılırken basın mensupları mübaşir tarafından, “Burada dava görülüyor çekim yapmayın” şeklinde uyarıldı. Daha sonra traktör, üzerinde detaylı bilirkişi incelemesi yapılmak üzere sanayiye sevk edildi. Mahkeme başkanı, incelemeyi takip etmek üzere traktörle birlikte adliye sarayından ayrıldı.

Yeni diye alınan traktör arızalı çıkınca vatandaş aldığı malı geri vermek istedi. Ancak satıcı traktörün 3 ay gibi bir süre kullanıldığını öne sürerek geri almayı kabul etmedi. Olay mahkemeye taşındı. Mağdur olduğunu iddia eden şahıs “Traktör bir yıldır yatıyor hiçbir işimi görmedi.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.