Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6360
%0.01
Altın 2.915,670
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yerköy’de sigara denetimleri devam ediyor

Yerköy’de sigara denetimleri devam ediyor

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde sigara denetim ve çevre sağlığı ekipleri kapalı alanlarda sigara denetimlerini sürdürüyor. Denetimler kapsamında ilçede faaliyetini sürdüren lokanta, çay ocağı, kafe ve diğer işletmeleri kontrol eden ekipler,...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 13:12
Yozgat’ın Yerköy ilçesinde sigara denetim ve çevre sağlığı ekipleri kapalı alanlarda sigara denetimlerini sürdürüyor.

Denetimler kapsamında ilçede faaliyetini sürdüren lokanta, çay ocağı, kafe ve diğer işletmeleri kontrol eden ekipler, işletme sahiplerine sigara konusunda bilgiler vererek uyarı afişlerinin de iş yerlerinde bulunması gerektiğini belirtti.
4207 sayılı yasa gereği sigara denetimlerinin aralıksız olarak devam ettiğini bildiren ekipler, "Sağlık Bakanlığı talimatları doğrultusunda denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. İş yerlerinde küllükler ve sigara izmaritleri olup olmadığını kontrol ediyoruz. İşyeri sahiplerini 4207 sayılı Tütün ve Tütün Mamülleri ile ilgili kanun gereği kanuna muhalefet edenlere 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 39. maddesi uyarınca cezai işlem uygulanacağı konularında yasal uyarılar yapıyoruz. Denetlenen işyerlerinde tutanak düzenleyerek suç unsuru bulunmayan işyerlerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.