Dolar 34,2070
%0
Euro 37,8290
%0.14
Altın 2.924,530
%-0.17
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zirve, tercih döneminde yeni öğrencilerini bekliyor

Zirve, tercih döneminde yeni öğrencilerini bekliyor

Zirve Üniversitesi, tercih döneminde aday öğrencileri ve ailelerini bilgilendirmek için tüm birimlerini alarma geçirdi. Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “Üniversitemizle ilgili bilgi almak isteyen herkese kapımız açık. Randevu...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 15:11
Zirve Üniversitesi, tercih döneminde aday öğrencileri ve ailelerini bilgilendirmek için tüm birimlerini alarma geçirdi. Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “Üniversitemizle ilgili bilgi almak isteyen herkese kapımız açık. Randevu almadan çat kapı gelebilirsiniz.” dedi.

        Zirve’yi tercih etmek isteyen adaylar, üniversite hakkındaki tüm bilgileri aday bilgi hattında ulaşabilecek. Zirve Üniversitesi’ne ulaşmak isteyen adaylara her türlü kolaylığı sağladıklarını belirten Rektör Adnan Kısa, “Üniversitemiz hakkında bilgi alabilmeniz için randevu almanıza hiç gerek yok. İstediğiniz zaman çat kapı üniversitemize gelebilir, istediğiniz bölümdeki akademisyenlerimizle görüşebilir, seçmek istediğiniz bölümle ilgili bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Üniversitemize geldiğinizde veya aradığınızda isterseniz benimle de görüşebilirsiniz. Herkese kapımız açık.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.